Yeni güne yeni yol yapımıyla başladı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde yol çalışmalarının başladığını duyurdu.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde yol çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Karamanlı'da Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde Yol Çalışmaları Başladı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, ilçenin Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde yol çalışmalarının başladığını duyurdu.

Selimoğlu, açıklamasında şunları söyledi:

"Yeni Mahalle'de doğalgaz yapımı tamamlanan Atatürk İlkokulu ve Gazi Ortaokulunun Çarşı tarafındaki yol bağlantıları için kilit parke yol çalışması başlattık. Mahalle muhtarımız Kadir Çiftçi ile birlikte çalışmalara başladık. Hayırlı olsun inşallah.

Eşeler Mahallesi'nde de doğalgaz yapımı tamamlanan bölgelerde yol tamiri çalışmaları hızla devam ediyor. Parke olmayan yolların planlaması yapılıyor.

Yeni Mahalle'ye ve Eşeler Mahallesi'ne yeni yollar çok yakışacak. Doğalgaz'lı her yer parkeyle buluşacak."

Açıklamada, Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde yol çalışmalarının, belediye ve mahalle muhtarlıkları iş birliği içerisinde yürütüldüğü belirtildi. Çalışmalar, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirmesi ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak.

Fatih Selimoğluyol çalışmasıTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.