Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde yol çalışmalarının başladığını duyurdu.
Karamanlı'da Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde Yol Çalışmaları Başladı
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, ilçenin Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde yol çalışmalarının başladığını duyurdu.
Selimoğlu, açıklamasında şunları söyledi:
"Yeni Mahalle'de doğalgaz yapımı tamamlanan Atatürk İlkokulu ve Gazi Ortaokulunun Çarşı tarafındaki yol bağlantıları için kilit parke yol çalışması başlattık. Mahalle muhtarımız Kadir Çiftçi ile birlikte çalışmalara başladık. Hayırlı olsun inşallah.
Eşeler Mahallesi'nde de doğalgaz yapımı tamamlanan bölgelerde yol tamiri çalışmaları hızla devam ediyor. Parke olmayan yolların planlaması yapılıyor.
Yeni Mahalle'ye ve Eşeler Mahallesi'ne yeni yollar çok yakışacak. Doğalgaz'lı her yer parkeyle buluşacak."
Açıklamada, Yeni Mahalle ve Eşeler Mahallesi'nde yol çalışmalarının, belediye ve mahalle muhtarlıkları iş birliği içerisinde yürütüldüğü belirtildi. Çalışmalar, ilçenin ulaşım altyapısını güçlendirmesi ve vatandaşların yaşam kalitesini artıracak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)