YÖREX Fuarında geleneksel sipsi şekeri yerini aldı

Antalya'da düzenlenen YÖREX Fuarı'nda, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapılan geleneksel sipsi şekerleri büyük ilgi gördü.

Antalya'da düzenlenen YÖREX Fuarı'nda, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapılan geleneksel sipsi şekerleri büyük ilgi gördü.

YÖREX Fuarında geleneksel sipsi şekeri ilgi gördü

Antalya'da düzenlenen YÖREX Fuarı'nda, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yapılan sipsi şekerleri büyük ilgi gördü.

Babası Mustafa Damar'ın başlattığı geleneği sürdüren NNC Haber İmtiyaz Sahibi İbrahim Nanecioğlu tarafından üretimi sürdürülen geleneksel çocukluğumuzun sipsi şekeri, YÖREX Fuarında büyük ilgi gördü.

Nanecioğlu, "Yıllardır hiçbir katkı maddesi kullanmadan, geleneksel yöntemlerle üretiyoruz sipsi şekerlerimizi. Çocukluğumuzdan beri severek yediğimiz bu lezzeti, günümüzde de aynı şekilde üreterek yaşatmak istiyoruz. YÖREX Fuarı'nda da geleneksel sipsi şekerlerimize büyük ilgi var. Bu ilgiden dolayı çok mutluyuz." dedi.

Nanecioğlu, sipsi şekerlerinin üretiminin tamamen doğal olduğunu belirterek, "Üretimde tamamen doğal Burdur şekeri kullanıyoruz. Hiçbir katkı maddesi kullanmıyoruz. Bu yüzden çocuklarımız gönül rahatlığıyla tüketebilir." diye konuştu.

YÖREX Fuarısipsi şekeriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.