ANKARA- Geleneksel Sincan Yaz Festivali, birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Müzikten alışverişe, yöresel lezzetlerden eğlenceye kadar birçok etkinliği vatandaşlarla buluşturan festivalin 7’nci gününde Yozgatlılar Günü düzenlendi. Gün boyunca devam eden etkinliklerin ardından sevilen müzik grubu Mavi Gri sahne alarak hayranlarına unutulmaz bir konser verdi.
Festival kapsamında Yozgat’ın yöresel kültürü ve lezzetleri vatandaşlarla buluşturuldu. Kurulan stantlarda yöresel ürünler tanıtılırken, vatandaşlar testi kebabının da tadına bakma fırsatı buldu.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da Sincan Park’taki festival alanını ziyaret ederek stantları gezdi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ercan, festival alanındaki vatandaşları selamlayarak Yozgat’a özgü testi kebabının tadına baktı.

Gecenin konuğu ise kendine özgü müzik tarzı ve sevilen şarkılarıyla özellikle gençlerin ilgiyle takip ettiği Mavi Gri oldu. Grup, sahne performansıyla Sincan Park’ı dolduran vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı. Sevilen şarkıların hep bir ağızdan söylendiği konserde, Sincan Park adeta dolup taştı.
Konser öncesinde gençlere seslenen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Sincanımıza hoş geldiniz, Allah ne muradınız varsa versin. Kiminiz öğrenci, kiminiz çalışıyorsunuz. Eğitim ve meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Sincan Park’ın dönüşümüne de değinen Başkan Ercan, “Burası bataklıktı ama şu an herkesin bir kez daha gelmek istediği bir yere dönüştü. Yaz akşamları da bambaşka oldu. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sincan’da yaz akşamlarına renk katan Geleneksel Sincan Yaz Festivali, 30 Ağustos’a kadar devam edecek. Festival kapsamında 28 Ağustos’ta Burak Yeter, 29 Ağustos’ta Sagopa Kajmer ve 30 Ağustos’ta Semicenk sahne alacak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)