Ankara, CHP yönetimi partiden ayrılmamış ama YENİ Parti ile hareket edenlare yönelik aldığı son kararla, kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edilen 49 isim arasında yer alan Selin Sayek Böke, sosyal medya hesabından yaptığı “YENİ Parti” vurgulu paylaşımla dikkat çekti.
Partide disiplin sürecine dahil edilen isimler arasında, son kurultayda Özgür Özel’in anahtar listesinden Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu’na seçilen Selin Sayek Böke’nin yanı sıra Yalçın Karatepe, Güldem Atabay, İlhan Cihaner, Kerim Rota, Bahattin Bahadır Erdem, Yankı Bağcıoğlu ve Polat Şaroğlu da bulunuyor.
Böke’den Dikkat Çeken Paylaşım
Kesin ihraç talebiyle YDK’ye sevk edilen Selin Sayek Böke, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada demokrasi, adalet ve haysiyet mücadelesine vurgu yaptı.
Böke paylaşımında, “Mücadelemiz halkın kararlılıkla sürdürdüğü demokrasi, adalet ve haysiyet mücadelesidir” ifadelerini kullandı.
“Yeni Bir Yol Açtı”
Paylaşımında “YENİ” kelimesini büyük harflerle yazan Böke, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:
“Millet, iktidar için YENİ bir yol açtı. Bu yolu hep birlikte yürüyeceğiz.”
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)