Ankara'da Güreş Heyecanı 45. Çamlıdere Aluçdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri Bugün Yapılıyor
13 Temmuz 2025 pazar günü Türkiye'nin 3 yerinde Burdur 34. Altınyayla Dirmil altın sipsi Yağlı pehlivan Güreşleri , Muğla 31. Kavaklıdere Menteşe Yağlı Güreşleri ve Ankara 45. Çamlıdere Aluçdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri yapılacak
Ankara’nın Çamlıdere ilçesinde geleneksel hale gelen Çamlıdere Aluçdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl 45. kez düzenleniyor. 13 Temmuz 2025 Pazar günü gerçekleştirilecek olan organizasyonda, birbirinden ünlü başpehlivanlar er meydanına çıkacak.
Başpehlivanlık kategorisinde Recep Kara, Serhat Balcı, Abdullah Güngör ve Onur Balcı gibi tanınmış isimlerin kol bağlaması bekleniyor. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak güreşler, Kanal 5 TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, bugünkü etkinliklerde yalnızca güreşlerin değil, birçok kültürel ve sosyal etkinliğin de yer alacağını belirtti. Aynı gün içerisinde ağalık seçimi yapılacak, Seymen ekibi gösteri sunacak ve sünnet çocuklarına hediyeler Ve Gecenin finalinde ise sahneye sevilen sanatçılar Mustafa Taş ve Erkal Sorel konser verecekler
Tüm güreşseverler ve ilçe halkı, geleneksel Türk kültürünü yaşatmak ve bu büyük heyecana ortak olmak üzere bugün Çamlıdere Aluçdağı Er Meydanı’na davetlidir.

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)