Ankara’da kamp, karavan ve doğa sporları ürünlerinin görücüye çıktığı Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı başladı.
Ankara Altınpark’ta düzenlenen Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı meraklılarını bekliyor. Kamp yapma tutkunlarının evi karavanlar ise fuarda en dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Vatandaşlar, karavanların içerisine girerek yaptıkları testlerle en iyisini arıyor.
Fuarı gezen vatandaşlardan Havva Baştaş, damadının karavan alacağını söyleyerek, “Çok güzel, beğendim. Benim de olmasını isterdim böyle. Arabalı istiyordum, kombili olsun ama buna da razıyım. Beni ev işinden kurtarır. Her yer tertemiz, mis gibi. Hem gezersin, hem yersin hem yatarsın” dedi.
Karavan üreticisi Mehmet Garip ise, “Fuarın ilk günü çok güzel gidiyor. Katılımcılarımız da bizi memnun ediyor. Ankara’daki karavan fuarına özel 150 bin lira ile sınırlı sıfır faizle bir kredi imkanımız var. Herkesi karavan sahibi yapmak istiyoruz. Karavanlarımızın tüm modellerini içerisindeki tasarım çeşitleriyle buraya getirdik” ifadelerini kullandı.
Fuardaki karavanlar, 150 bin ile 450 bin Türk lirası arasında değişen fiyatlara yeni sahiplerini bekliyor. Fuar 8 Aralık’a kadar devam edecek.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)