Ankara / Çankaya

Ankara'daki yangında ölen anne ve 3,5 aylık oğlu Kahramanmaraş'ta toprağa verildi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir sitede çıkan yangında hayatını kaybeden anne ve 3,5 aylık bebeği, memleketleri Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Ankara'daki yangında ölen anne ve 3,5 aylık oğlu Kahramanmaraş'ta toprağa verildi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir sitede çıkan yangında hayatını kaybeden anne ve 3,5 aylık bebeği, memleketleri Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.
Olay, 13 Temmuz günü gece saat 22.00 sıralarında Çankaya'ya bağlı Alacaatlı Mahallesi'nde meydana geldi. 26 katlı bir binanın 4'üncü katında henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında Kahramanmaraşlı 29 yaşındaki Hüsniye Çelik Şahin ile 3,5 aylık oğlu Aras Şahin ve sitenin güvenlik görevlisi Muharrem Çetinkaya (63) hayatını kaybetti.
Cenazesi memleketleri Kahramanmaraş'a getirilen anne ve oğlu için Onikişubat ilçesindeki Serintepe Camii'nde bugün öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, ailenin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşlarının sel olduğu törende anne ve bebeğinin cenazesi dualar eşliğinde Kapıçam Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Öğretmen olan kardeşinin iyilik abidesi olduğunu ifade eden ağabey Yemliha Çelik, "Herkese iyilik yapardı ve iyilikle gitti. Yakınları arkadaşları çok büyük acı ve trajedi içindeyiz. Bir haftamız çok kötü geçti. Çok iyi bir insandı. Bir kez bile gören 'ne kadar tatlı bir insandı' diyor. Üniversitede herkese koşar iyilik yapardı, kendisinin bir anne olarak dünyaya geldiğini söyleyerek herkese anne olarak davrandığını söylerdi. Her zaman yanımdaydı. Biz uzun zamandır Ankara'da bir aradaydık. Çok güzel bir insan bu dünyadan gitti ama içimiz huzurlu tertemiz gittiler ve iyilikle gittiler. Ben evdeyken birden başım döndü ve biz birbirimize çok yakındık. İnsanlar sevdiğini yaşadığı ıstırabı duyar. Öyle oldum irkildim olay olduğunda. Biz adaletten gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyoruz. Olayın tümüyle açıklığa kavuşmasını bekliyoruz. İhmaller nedeniyle acılar yaşıyoruz. Kıymetli insanlarımız vefat ediyor. Biz bunun peşini bırakmayacağız" dedi.
Enişte Ahmet Menekşe ise, "Cenazeyi bekletmemizin sebebi eşi Mustafa'nın isteği idi. Cenazeye katılmak ve bir kez görmek istedi. Fakat onun durumunun da ciddiyetini koruduğu söylendi ve biz de defin işlemlerine başladık. Kendisinin içi parçalandı Allah kimseye acılar göstermesin" diye konuştu.

Ankara'daki yangında ölen anne ve 3,5 aylık oğlu Kahramanmaraş'ta toprağa verildiAnkara'daki yangında ölen anne ve 3,5 aylık oğlu Kahramanmaraş'ta toprağa verildiAnkara'daki yangında ölen anne ve 3,5 aylık oğlu Kahramanmaraş'ta toprağa verildiAnkara'daki yangında ölen anne ve 3,5 aylık oğlu Kahramanmaraş'ta toprağa verildiAnkara'daki yangında ölen anne ve 3,5 aylık oğlu Kahramanmaraş'ta toprağa verildiAnkara'daki yangında ölen anne ve 3,5 aylık oğlu Kahramanmaraş'ta toprağa verildi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.