Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı, 31 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Mimar Sinan Parkı, kısa sürede Aydınlıların en sevdiği buluşma noktalarından biri haline geldi. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan park, her gün 5 binden fazla Aydınlı tarafından ziyaret ediliyor.
Geniş yürüyüş yolları, yeşil alanları, çocuk oyun grupları ve oturma alanlarıyla her yaştan vatandaşa hitap eden Mimar Sinan Parkı, Aydınlıların birlikte vakit geçirdiği, sohbet ettiği ve serin yaz akşamlarında nefes aldığı bir yaşam alanı oldu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, parkla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bu güzel parkı, Aydınlıların nefes alabileceği, komşularıyla bir araya gelip keyifli vakit geçirebileceği bir alan olarak tasarladık. Gördüğümüz ilgi ve memnuniyet bizi çok mutlu ediyor. Halkımızın mutluluğu, bizim en büyük motivasyonumuzdur"
Park, özellikle yaz aylarında serinliği ve ferahlığıyla öne çıkarken, çocukların cıvıltıları ve vatandaşların neşeli sohbetleriyle Aydın'ın sosyal hayatına renk katıyor.





Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)