Erdoğan, kanunun Türkiye’nin huzurlu, müreffeh ve güvenli geleceği açısından önemli bir adım olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
Kanunun TBMM’de geniş bir mutabakatla kabul edildiğine dikkat çeken Erdoğan, paylaşımında, “Gazi Meclisimizde tarihi bir mutabakat örneği olarak 467 milletvekilimizin desteğiyle kabul edilen ve bugün itibarıyla yürürlüğe giren Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun'un hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Erdoğan, sürece katkılarından dolayı Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP Grubu ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a teşekkür etti. Cumhurbaşkanı ayrıca AK Parti Grubu’ndaki milletvekillerine ve farklı siyasi kulvarlarda yer almalarına rağmen yapıcı tutum sergileyen siyasi parti grupları ile milletvekillerine de teşekkürlerini iletti.
Sürecin bugüne kadar gelmesinde devlet kurumlarının ve görevli personelin katkısına da değinen Erdoğan, emeği geçenleri tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta şehit yakınları ve gaziler olmak üzere toplumun tamamının hassasiyetlerinin gözetildiğini belirterek, sürecin kanunun oluşturduğu hukuki zemin çerçevesinde sürdürüleceğini ifade etti.
Erdoğan, sürecin ilgili kurum ve kurulların yönetiminde “aynı samimiyet ve titizlikle” devam ettirileceğini vurguladı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)