Ankara Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-2 mağlup ederek üst üste ikinci kez Avrupa şampiyonu oldu. Milli takımın tarihi zaferi, Etimesgut Çelebi Çayırı’nda kurulan dev ekrandan takip edildi.

A Millî Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası finalinde İtalya ile karşı karşıya geldiği mücadele, Etimesgut’ta büyük bir heyecanla izlendi. Çelebi Çayırı’nda kurulan dev ekranda canlı yayınlanan karşılaşma için çok sayıda Etimesgutlu bir araya geldi.
Ay-yıldızlı formaları giyen ve ellerine Türk bayraklarını alan vatandaşlar, karşılaşmanın her anında Filenin Sultanları’na destek verdi. Milli takımın aldığı her sayıda büyük sevinç yaşayan Etimesgutlular, kritik anlarda yaşanan heyecanı da hep birlikte paylaştı.

Nefeslerin final setine kadar tutulduğu karşılaşmada A Millî Kadın Voleybol Takımı, İtalya’yı 3-2 mağlup ederek Avrupa’daki şampiyonluk unvanını korudu. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte Çelebi Çayırı’nda büyük bir coşku yaşandı.
Şampiyonluğun ilan edilmesinin ardından Türk bayraklarıyla kutlama yapan vatandaşlar, milli takımın elde ettiği tarihi başarıyı hep birlikte kutladı. Çelebi Çayırı, karşılaşmanın ardından adeta bayram yerine döndü.

Avrupa’nın zirvesine bir kez daha çıkan Filenin Sultanları’nın başarısı, Etimesgut’ta vatandaşları gurur ve mutlulukta buluşturdu. Ay-yıldızlı ekibin elde ettiği şampiyonluk, Çelebi Çayırı’nda hep birlikte yaşanan unutulmaz bir geceyle selamlandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)