Ankara, A Milli Kadın Voleybol Takımı, Trendyol 2026 Avrupa Şampiyonası'nda yoluna kayıpsız devam ediyor. A Grubu'nun üçüncü maçında Macaristan ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları, rakibini set vermeden 3-0 mağlup ederek grupta üçte üç yaptı.
Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iki takım da etkili başladı. Büyük çekişmeye sahne olan ilk sette üstünlüğü elden bırakmayan Milli Takım, son bölümü heyecan içinde geçen seti 26-24 kazanarak mücadelede 1-0 öne geçti.
İlk setin ardından oyundaki kontrolünü artıran A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci sette de üstün performans sergiledi. Hücumdaki etkili oyunu ve savunmadaki başarılı görüntüsüyle rakibine üstünlük kuran Filenin Sultanları, ikinci seti 25-21 kazanarak galibiyet için önemli bir avantaj elde etti.
Karşılaşmanın üçüncü setinde ise sahada tamamen Milli Takımın üstünlüğü vardı. Macaristan karşısında temposunu daha da yükselten ay-yıldızlı ekip, set boyunca rakibine fazla fırsat tanımadı. Etkili servisleri, blokları ve hücum organizasyonlarıyla dikkat çeken Filenin Sultanları, üçüncü seti 25-14 gibi farklı bir skorla tamamladı.
Mücadeleden 3-0 galip ayrılan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası A Grubu'ndaki üçüncü maçını da kazanarak üçte üç yaptı ve turnuvadaki başarılı performansını sürdürdü.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)