Burdur / Burdur

Anlaşma İmzalandı: Dar Gelirliye Belediye Et Dağıtacak!

Burdur Belediyesi tarafından yapılan yeni proje ile dar gelirli vatandaşlara aylık düzenli olarak et dağıtılacak. Burdur Belediye Başkanlığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi üretici, yetiştiriciye destek olmaya devam ediyor

Anlaşma İmzalandı: Dar Gelirliye Belediye Et Dağıtacak!

Burdur Belediyesi tarafından yapılan yeni proje ile dar gelirli vatandaşlara aylık düzenli olarak et dağıtılacak.

Burdur Belediye Başkanlığı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi üretici, yetiştiriciye destek olmaya devam ediyor.

Yine büyük bir proje ile gündeme gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği ile bir protokol imzaladı.

Kırmızı Et Yetiştiricileri Birliği Başkanı Turan Çayır, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in imzaladıkları protokol ile Burdurlu dar gelirli vatandaşlarımıza 100 güvenli ve yerli olan et dağıtımı yapılması planlanıyor.

Projenin taslak halini az önce sosyal medya hesabından duyuran Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Kırmızı et üreticisi ve paydaşlarının son dönemlerde yaşadığı yoğun mağduriyetini gidermek üzere ve dar gelirli vatandaşımıza protein yedirebilmek için büyük projemizi açıklıyoruz. Dertlere derman olacağız” ifadelerini kullandı.

Proje ile ilgili olarak bilgi almak için aradığımız Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Projenin ana temasını belli ettik. Şimdi Kırmızı Et Üreticileri Birliği konu ile ilgili olarak yasal koşulları değerlendirecek ve bir yol belirleyecek. Bizlerde belirlenen yol izinde dar gelirli vatandaşımıza Burdur’umuzun yerli, güvenilir kırmızı etinin dağıtımını yapacağız. Projenin ayrıntılı detayları ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde kurumlar gerekli açıklamayı yapacaklardır. Bizler Burdur Belediyesi olarak her zaman üreticimiz, yetiştiricimizin yanındayız ve her daim destek olacağız. Böylece Burdur’lu dar gelirli vatandaşımızda güvenilir , taze protein kaynağı kırmızı et ihtiyacını ücretsiz olarak karşılamış olacak” şeklinde konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Çavdır'da Deprem
Bölgesel

Burdur Çavdır'da Deprem

Yazır Köyü Çavdır Burdur’da 29 Nisan 2024 pazartesi gece 00.33 de Deprem meydana geldi.

Burdurlu Önder Çakır Antalya'da  Trafikteki kavgada canından oldu!

Burdurlu Önder Çakır Antalya'da Trafikteki kavgada canından oldu!

Antalya'da Eşi Kızının gözü önünde öldürüldü.

Burdur play off maçları 4 hafta sonuçları
Spor

Burdur play off maçları 4 hafta sonuçları

Burdur Amatör kümenin iddalı takımı Tefenni Belediyespor maça çıkmadı.

Cuma pazarına yumurta satmaya gidiyorlardı! Kazada yaralandılar
Bölgesel

Cuma pazarına yumurta satmaya gidiyorlardı! Kazada yaralandılar

Burdur'un Ağlasun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yumurta satmaya giden karı koca 2 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti
Bölgesel

Bucak'ta motosiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti

Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında motor sürücüsü yaralandı. Detaylar haberimizde...

BAKA Projesi Kapsamında Uso Anadolu Lisesi'nde Bilim Şöleni!
Bölgesel

BAKA Projesi Kapsamında Uso Anadolu Lisesi'nde Bilim Şöleni!

BAKA Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) "Burdur'da Üretken Bir Nesil Yetişiyor" projesi kapsamında, Uso Anadolu Lisesi'nde 25-26 Nisan 2024 tarihleri arasında heyecan verici bir bilim atölyesi gerçekleştirildi.