Başköy Mahallesi’nde inşası tamamlanan hizmet binasını gezen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, seçim döneminde mahallenin çocuklarına sözünü verdiği çim sahayı da, en kısa sürede yapacaklarının müjdesini verdi.
Başkan Mesut Kocagöz, ilçenin kırsal yerleşim alanı Başköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Kocagöz, ziyarette Kepez Belediyesinin mahalleye kazandırdığı hizmet binasını inceledi ve bölge sakinleriyle sohbet etti.
Kocagöz, mahalleye gelişinde Başköy Mahalle Muhtarı Ali Acar ve bölge sakinleri tarafından çiçekle karşılandı.
Başkan Kocagöz, daha sonra hizmet binasında yer alan kütüphane, muhtarlık ofisi, öğretmenler odası ve aile hekimliği birimlerini gezdi.
Mahalledeki okulların hemen yanında 200 metrekarelik arsanın üzerine inşa edilen tek katlı hizmet binasında, butik bir kütüphane de bulunuyor.
Ziyaret sırasına öğretmenlere, çocukların kütüphaneye ilgisini soran Kocagöz, yoğun bir ilgi gösteriyorlar, cevabını alınca da mutlu oldu.
Kocagöz, çocuklara verdiği sözü unutmadı
Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, hizmet binasında sohbet ettiği mahalle sakinlerinin hizmet taleplerini de dinledi.
Taleplerin yatırım planlaması çerçevesinde karşılanacağını belirten Kocagöz, seçim döneminde mahalleye geldiğinde çocukların çim futbol sahası istediğini, kendisinin de yapma sözü verdiğini hatırlattı.
Bu sözünü yerine getireceğini açıklayan Kocagöz, yakın bir zamanda Başköy Mahallesi’ne, butik bir çim futbol sahası kazandıracaklarını belirtti.
Belediye Başkan Yardımcıları Sebahat Adanır ile Evrim Yalçın da ziyarette hazır bulundu.
Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Muratlar Mahallesi'nde, tarımsal üretim kalitesini artırmak ve üreticiyi desteklemek amacıyla çeşitli denetim ve kontrol faaliyetleri yürütüldü.
Gaziantep'in Araban ilçesinde 'aile yılı' kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere 10 bin TL nakdi yardım yapılacak
Mersin'de jandarma ekipleri güvenli ve bilinçli internet kullanımını sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik siber farkındalık eğitimlerine devam ediyor.
Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor tarafından organize edilen 23 Nisan Futbol Turnuvası, 12 takımın katılımıyla yapıldı.
Burdur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Burdur’un her köşesinde daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre için gece gündüz demeden çalışıyor.
Malatya'da halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Komiser Göksel Özay'ın cenazesi, düzenlenen törenle memleketi Elazığ'a uğurlandı.
Yorumlar (0)