Antalya Burdurlular Derneği’nden Coşkulu Pilav Şöleni Daveti
Antalya Burdurlular Derneği, her yıl büyük bir heyecanla beklenen geleneksel Pilav Şöleni’ni bu yıl 24 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00’da Kepez Belediyesi Dokuma Park’ta gerçekleştirecek.
Burdurluların buluşma noktası haline gelen bu renkli etkinlik, müzik, eğlence ve dayanışma dolu anlara sahne olacak. Şenlikte sevilen sanatçılar Mehmet Koparan ve Melek Yıldız sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşatacak.
NNC MEDYA merkezini Yönetim ile birlikte ziyaret eden Antalya Burdurlular Derneği Başkanı Hüseyin Yamacı, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, şölenin birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirme misyonunu taşıdığını vurguladı. “Antalya’da bir Burdur kadar hemşerimiz yaşıyor. Bu tür etkinlikler, hemşerilerimizle bir araya gelmek, dayanışma kültürünü yaygınlaştırmak ve memleket özlemimizi paylaşmak için eşsiz bir fırsat sunuyor,” diyen Yamacı, tüm Burdurluları ve Burdur dostlarını şenliğe davet etti.
Dokuma Park’ın yeşil ve ferah atmosferinde düzenlenecek olan Pilav Şöleni, sadece Burdurlular için değil, Antalya’da yaşayan herkes için keyifli bir buluşma vaat ediyor. Geleneksel pilav ikramının yanı sıra müzik ve eğlenceyle dolu program, katılımcılara hemşehri sıcaklığını hissettirecek. Yamacı, “Bu şenlik, sadece bir eğlence değil, aynı zamanda kültürümüzü yaşatma ve gelecek nesillere aktarma çabasıdır,” diyerek etkinliğin manevi değerine dikkat çekti.
Her yıl büyük bir katılımla gerçekleşen Pilav Şöleni, Antalya’daki Burdurluların dayanışma ruhunu pekiştiren önemli bir gelenek haline geldi. 24 Mayıs akşamı Kepez Dokuma Park’ta buluşmak üzere, Antalya Burdurlular Derneği tüm hemşerilerini ve dostlarını bu coşkulu şenliğe bekliyor.


Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)