Antalya'da son 1 haftada yapılan operasyonlarda 28 bin makaron, 6 bine yakın kaçak sigara ve çok sayıda emtia ele geçirildi. Ayrıca 3 aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince son 1 haftada yürütülen çalışmalar kapsamında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçundan 6 ayrı olayda 12 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Alanya ve Manavgat ilçelerinde iş yeri, depo ve ikametlerde yapılan aramalarda 28 bin 300 adet kaçak makaron, 5 bin 926 paket kaçak sigara, 608 adet kaçak emtia, 74 adet elektronik sigara ve 1 kilogram kaçak tütün ele geçirildi. Aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda ise 3 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.



Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)