Antalya / Kepez

Antalya'da antrenörün çifte sevinci

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımları Başantrenörü Sertan Sarpaş, hem maçı kazandı hem de oyuncularının aileleri doğum gününü kutladı.

Antalya'da antrenörün çifte sevinci

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımları Başantrenörü Sertan Sarpaş, kazandıkları maç sonrası oyuncu ailelerinin doğum günü kutlama sürpriziyle çifte sevinç yaşadı.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takımları Başantrenörü Sertan Sarpaş, kazandıkları maç sonrası oyuncularının ve ailelerinin doğum günü kutlama sürpriziyle çifte sevinç yaşadı.
Antalya Spor Salonu’nda oynadıkları Konyaaltı Belediyesi A Takımı’nı 16-1, 10-1 ve 8-2 skorlarla biten periyotlar sonunda sevinen taraf olan Kepezli Küçük Kızlar, bu galibiyetin ardından 43 yaşına giren antrenörlerine pastalı afişli doğum günü kutlaması hediye etti.

Sahada ve soyunma odasında kutladılar

Maç sırasında üzerinde antrenörün fotoğrafı ve ‘İyi ki doğdun Sertan hoca, birlikte nice şampiyonluklara’ yazılı afiş asan veliler, son düdük çalar çalmaz ellerindeki yaş pasta ile sahaya indi. Kutlamaya devam etmek için soyunma odasına geçen takım ve veliler, bu kez Sarpaş’ın fotoğrafı olan daha büyük bir pastanın üzerindeki mumları söndürmesini istedi. Kulübün Hentbol Şube Sorumlusu Mustafa Şimşek ile öğrencilerinin bu seviyeye gelmesine katkı koyan Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu Müdürü Habib Doğanay da, bu anlara tanıklık etti.

Türk hentbolu adına

Soyunma odasında bir konuşma yapan Sarpaş, öncelikle maçı ezici üstünlükle kazanan takımını tebrik etti. Velilerin desteğiyle oluşturduğu takımındaki oyuncularını çok sevdiğinin altını çizen Sarpaş, ‘Biz iyi bir aile olduk. Her günümüz aynı geçmese de, benim için çok önemlisiniz. İnşallah Türk hentbolu adına çok daha güzel başarılar elde edeceğiz. Böyle özel günlerde hatırlanmak güzel. Bize inandıkları ve yanımızda oldukları için velilerimize çok teşekkür ediyorum. Antalya hentbolunda 2-3 yıl içinde bizden başka konuşulan takım olamayacağını göstermeye başlayacağız’ diye konuştu.

Antalya'da antrenörün çifte sevinci

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü
Spor

Kepezli güreşçiye bronz madalyayla döndü

Kepez Belediyesi Spor Kulübü altyapısından yetişen Osman Ege Özdemir, Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında bronz madalya kazandı.

Türkiye Şampiyonu Kepez'den
Spor

Türkiye Şampiyonu Kepez'den

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcularından Şafak Damar, Yıldız Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonasında altın madalya kazandı.

Kupalara doymuyorlar
Spor

Kupalara doymuyorlar

Alanya’da düzenlenen Kulüplü Minikler Türkiye Şampiyonası ile turnuvası’nda tüm maçları kazanan Kepez’in hentbolcuları, üst üste ikinci kez kupaları kaldırdı.

Güreşçilerden Kepez'e 6 altın madalya
Spor

Güreşçilerden Kepez'e 6 altın madalya

Kepez Belediyesi Spor Kulübü güreşçileri, Antalya U15 Antalya Birinciliği müsabakalarından 6 altın, 2 bronz madalya kazandı.

Kepez’in yaz spor okulları kayıtları başladı
Spor

Kepez’in yaz spor okulları kayıtları başladı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza her yıl olduğu gibi spor yapabilecekleri verimli, kaliteli bir yaz tatili yaşatmak istiyoruz” dedi. İşte detaylar...