Antalya'da park halindeki kamyonet sürücüsünün kontağı çevirmesi ile bir anda dumanlar yükseldi. Araç yangın sonrası kullanılamaz hale gelirken kamyonet sahibi itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmasını çaresiz bakışlarla izledi.
Olay, dün öğle saatlerinde Antalya'nın Kepez ilçesi Gazi Mahallesi 6583 sokak üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 42 AAY 312 plakalı Peugeot marka kamyoneti sokak üzerinde bulunan bir alışveriş merkezine ait otoparka bırakan araç sürücüsü bir süre sonra geri geldi. Aracın kontağını çeviren Cemalettin Yavuzay, araçtan yanık kokusu üzerine araçtan inerek kaputu açtı. Sürücünün kaputu açması ile aracın motor kısmı bir anda alev aldı. Panikleyen Cemalettin Yavuzay, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbarın ardından yakındaki bir işyerinden aldığı bir damacana su ile yangına müdahale etmek istedi.
"Kontağı çevirdim, koku geldi"
Yavuzay'ın müdahalesi yetersiz kalırken kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İtfaiye ekibinin müdahalesi ile yangın söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin müdahalesini çaresiz bakışlarla izleyen ve inşaatçılık yaptığını belirten araç sahibi Cemalettin Yavuzay, “Aracı park edip karşı tarafta işyerine gittim. Geldim kontağı çevirdim, baktım ilk önce koku geldi. Motoru açmamla dumanın çıkması ve alev alması bir oldu. Gidip su getirinceye kadar araba yandı kül oldu. Allah'tan itfaiye yakındı, geldi söndürdü. Sigorta şirketi zararı karşılar herhalde. Araba kül oldu, sağlam bir şey kalmadı. Bir tek demirler kalmış o da işe yararsa” dedi.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)