Antalya'nın Kaş ilçesinde, 36 yaşındaki bir kişi tarafından annesiyle gönül ilişkisi olduğu iddiasıyla sokak ortasında defalarca bıçaklanarak öldürülen yaşlı adamın cenazesi, yakınları tarafından gözyaşlarıyla teslim alındı.
Olay, dün saat 12.30 sıralarında Kaş ilçesi Andifli Mahallesi Şehit Kazım Temel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, belediyede işçi olarak çalışan Gökay S. (36), annesi M.S. (58) ile gönül ilişkisinde olduğunu öne sürdüğü bir otelin gece bekçisi Yusuf A. ile caddede karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Gökay S., yanında taşıdığı bıçakla Yusuf A.'yı vücudunun farklı bölgelerinden defalarca bıçaklayıp olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde Kaş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf A., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Yusuf A.'nın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken; polis ekipleri, kaçan Gökay S.'yi kısa sürede suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
Sabah saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu'na gelen Yusuf A.'nın yakınları, gözyaşlarını tutmakta güçlük çekti. Ayakta durmakta zorlanan genç kadına eşi kolundan destek olurken, işlemlerin tamamlanmasının ardından cenaze yakınlarına teslim edildi. Yusuf A.'nın cenazesi, defin için Kaş ilçesine götürüldü.
Yusuf A.'nın ölümünün ardından başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)