Antalya

Antalya Esnaflar Ve Dernekler Buluşması

Antalya Esnaflar Ve Dernekler Buluşması Yeşilçam Medya 07 haber gazetesi ve Uluslar Arası Tüm Engelliler, Yaşlılar, Kimsesizler Federasyonu tarafından düzenlenen Esnaflar Ve Dernekler Buluşması Gecesi Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. Geceye ünlü isimlerin yanı sıra siyasetçiler, sanatçılar, …

Antalya Esnaflar Ve Dernekler Buluşması

Antalya Esnaflar Ve Dernekler Buluşması

Yeşilçam Medya 07 haber gazetesi ve Uluslar Arası Tüm Engelliler, Yaşlılar, Kimsesizler Federasyonu tarafından düzenlenen Esnaflar Ve Dernekler Buluşması Gecesi Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi. Geceye ünlü isimlerin yanı sıra siyasetçiler, sanatçılar, sporcular ve iş dünyasının önde gelen temsilcileri davetli olarak katıldı. BU GÖRKEMLİ GECE’DE 40 FARKLI KATEGORİDE DERNEKLER VE ESNAFLAR BULUŞMASINDA TEŞEKKÜR VE TAKDİR BELGESİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU. ANTALYA ESNAFLAR VE DERNEKLER BULUŞMASI GECESİ 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU VE ARDINDAN Uluslararası Tüm Engelliler, Yaşlılar Federasyonu Başkanı Mete KAÇAR AÇILIŞ KONUŞMASI İLE DEVAM ETTİ. Anadolu Birliği Başkanı Bedri YALÇIN AÇILIŞ KONUŞMASI İLE DEVAM ETTİ. HARMANDALI EFE OYNUYLA SEYİRCİLERİ BÜYÜLEYEN MEMDUH AYDINCAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ. LUCİNDA TASARIMIN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI DEFİLEYLE İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİLER. Modacı Lucinda’nın “Gelecek Yüzyılın Gelinleri” temalı defilesindeki ilgi çekici detaylar, kullanılan aksesuarlar göz kamaştırıcıydı. Kreasyonundaki bakır pirinç aksesuar tasarımlarını el işlemeli danteller ile buluşturması uyum içindeydi LUCİNDA TASARIMIN HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI DEFİLEYLE İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİLER. Modacı Lucinda’nın “Gelecek Yüzyılın Gelinleri” temalı defilesindeki ilgi çekici detaylar, kullanılan aksesuarlar göz kamaştırıcıydı. Kreasyonundaki bakır pirinç aksesuar tasarımlarını el işlemeli danteller ile buluşturması uyum içindeydi. DEFİLENİN ARDINDAN TEŞEKKÜR VE TAKDİR BELGELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞMAYA BAŞLADI. TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİKTEN SONRA; Varlık Organizasyonun gecede hazırlamış oldukları Kına Gecesi Merasimi, Şovları ve Gösterileriyle yoğun ilgi gördü. Gecenin ilgi odağı olan kına gecesi merasiminde ayrıca duygu dolu anlarda yaşandı. Ardından yapılan şovlarla büyük beğeni toplayan varlık organizasyon bu sektörde 1 numara olduklarını birkez daha kanıtlamış oldular. GÖSTERİDEN SONRA; SANATÇILAR AFAK ALGAN, FATİH BURDURLU, MEHMET KOPARAN, ÜMMET ÇELİK SAHNE ALIP GECEYE RENK KATTILAR. BU KEYİFLİ GECE FOTOĞRAF ÇEKİMİYLE SON BULDU.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

23 Nisan'da Antalya'da minik Beren Arslan Vali oldu
Bölgesel

23 Nisan'da Antalya'da minik Beren Arslan Vali oldu

Antalya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen devir teslim töreni ile Vali Hulusi Şahin, valilik makamını Cengiz Topel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi 23 Nisan Çocuk Valisi Beren Arslan'a devretti.

 Başkan Dal koltuğu çocuklara devretti
Bölgesel

Başkan Dal koltuğu çocuklara devretti

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında coşkuyla kutlanan törenlere katıldı.

Antalya'da şehit ailesinin 300 litre zeytin yağını çalan hırsızlar yakalandılar
Bölgesel

Antalya'da şehit ailesinin 300 litre zeytin yağını çalan hırsızlar yakalandılar

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde şehit ailesine ait piyasa değeri 90 bin TL olan 300 litre zeytinyağını çalan 2 şüpheli, polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu yakalanarak, adliyeye sevk edildi.

Havalimanında yolcu çocuklara 23 Nisan etkinliği
Bölgesel

Havalimanında yolcu çocuklara 23 Nisan etkinliği

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan etkinlikte yolcu çocuklara Türk bayrağı dağıtıldı.

Türk Yıldızları Antalya'da nefes kesti
Bölgesel

Türk Yıldızları Antalya'da nefes kesti

Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi.

Kepez’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı
Etkinlik

Kepez’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı. Dokuma Park’taki 23 Nisan kutlamalarına birbirinden güzel gösteriler sergileyen bayramın sahipleri çocuklar damga vurdu.