Antalya / Konyaaltı

Antalya İl Emniyeti Konyaaltı Kent Meydanı’nda Kermes Etkinliği gerçekleştirdi

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK ve eşi Sevilay ÇEVİK hanımefendi kermes alanında bütün ziyaretçilerle bire bir ilgilendiler.

Antalya İl Emniyeti Konyaaltı Kent Meydanı’nda  Kermes Etkinliği gerçekleştirdi


Antalya İl Emniyet Müdürü  Orhan ÇEVİK'in Eşi, Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı  Sevilay ÇEVİK  koordinesinde Şehit, Gazi ve Emniyet Teşkilatı mensupları yükseköğrenim gören çocuklarına burs desteği sağlayabilmek amacıyla 11-12 Kasım tarihlerinde Konyaaltı Kent Meydanı’nda  Kermes Etkinliği gerçekleştirdi

Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK ve eşi Sevilay ÇEVİK hanımefendi kermes alanında bütün ziyaretçilerle bire bir ilgilendiler. Yediden yetmişe her yaştan misafirin bulunduğu kermesde hoş sohbet ve muhabbet eşliğinde keyifli zamanlar yaşanan kermeste  Satışa sunulan yiyecek, içecek ve giyecek türü ürünler vatandaşların ilgisi ve memnuniyetiyle karşılandı.

Gün sonunda kermes anısına kesilen pasta sırasında  Sevilay ÇEVİK  duygularını şu şekilde ifade etti. “ Başta saygıdeğer eşim Orhan ÇEVİK bey olmak üzere hazırlık süreci de dahil olmak üzere gece gündüz emek veren tüm üyelerimize ve onları manevi destekleri ile yalnız bırakmayan eşlerine , emniyet müdürlüğümüzün değerli kadın personeline, kermesimizde el emeği göz nurunu sergileyen gönüllü kardeşlerimize, halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim.Ulvi bir amaç için bu kermesi gerçekleştirdik. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün de dediği gibi "Eğitim, kültür ve bilgi aydınlığa açılan en geniş penceredir."Bizler bugün bu pencereyi hep birlikte araladık. Gençlerimiz geleceğe güneş gibi doğacaklar."dedi.

"

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı oldu
Spor

Antalya 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Fatih Atlı oldu

Finalde rakibi Enes Doğan'ı yenen Fatih Atlı 25.Kumluca Yağlı Güreşleri Başpehlivanı oldu.

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Yerel Yönetim

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş
Yerel Yönetim

Korkuteli'ne 60 Öğrenci Kapasiteli Yeni Kreş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatlarıyla 19 ilçeye yayılan Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevlerine bir yenisi daha eklendi. 

Antalya  Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor
Bölgesel

Antalya Siyasetinden taze Kan Yeni dönem başlıyor

Kadriye Aslı Göncü'nün İYİ Parti'de ve Antalya siyasetindeki etkinliği, siyasi kulislerde merakla takip ediliyor. Göncü'nün liderlik vasıflarıyla İYİ Parti'yi cazibe merkezi haline getirme potansiyeli, siyasetin geleceği açısından önem taşıyor.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı
Bölgesel

Antalya'da Garsonlar birbirine girdi! Ortalık kana bulandı

Antalya'nın Finike ilçesinde bir restoranda garsonlar arasında alacak verecek meselesi ve temizlik tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 garson hayatını kaybetti, 1 garson ise yaralandı.