Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK'in Eşi, Polis Eşleri Derneği Antalya Şube Başkanı Sevilay ÇEVİK koordinesinde Şehit, Gazi ve Emniyet Teşkilatı mensupları yükseköğrenim gören çocuklarına burs desteği sağlayabilmek amacıyla 11-12 Kasım tarihlerinde Konyaaltı Kent Meydanı’nda Kermes Etkinliği gerçekleştirdi
Antalya İl Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK ve eşi Sevilay ÇEVİK hanımefendi kermes alanında bütün ziyaretçilerle bire bir ilgilendiler. Yediden yetmişe her yaştan misafirin bulunduğu kermesde hoş sohbet ve muhabbet eşliğinde keyifli zamanlar yaşanan kermeste Satışa sunulan yiyecek, içecek ve giyecek türü ürünler vatandaşların ilgisi ve memnuniyetiyle karşılandı.
Gün sonunda kermes anısına kesilen pasta sırasında Sevilay ÇEVİK duygularını şu şekilde ifade etti. “ Başta saygıdeğer eşim Orhan ÇEVİK bey olmak üzere hazırlık süreci de dahil olmak üzere gece gündüz emek veren tüm üyelerimize ve onları manevi destekleri ile yalnız bırakmayan eşlerine , emniyet müdürlüğümüzün değerli kadın personeline, kermesimizde el emeği göz nurunu sergileyen gönüllü kardeşlerimize, halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim.Ulvi bir amaç için bu kermesi gerçekleştirdik. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün de dediği gibi "Eğitim, kültür ve bilgi aydınlığa açılan en geniş penceredir."Bizler bugün bu pencereyi hep birlikte araladık. Gençlerimiz geleceğe güneş gibi doğacaklar."dedi.
"
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)