VALİ VEKİLİ ARAT'TAN
BAYRAM ZİYARETLERİ
Antalya Vali Vekili Hulusi Arat, Akdeniz Üniversitesi Camiinde kılınan Bayram namazının ardından Antalyalılar ile bayramlaştı.
Bayram namazı'nın ardından, Antalya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde ki yaşlıları ziyaret eden Vali Vekili Arat, huzurevi sakinleri ile sohbet ederek bayramlarını kutladı.
*Güvenlik Güçlerimizin Bayramı ve Babalar Günü Kutlu olsun*
Sırasıyla Aksu ve Döşemealtı yol kontrol noktalarını ziyaret eden Vali Vekili Arat, görevi başında bulunan Emniyet ve Jandarma personelinin bayramını telsiz marifetiyle kutlayarak, görevlerinde kolaylıklar diledi. Tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutladı.
*Tedavi Gören Vatandaşlarımız Unutulmadı*
Vali Vekili Arat, daha sonra Şehir Hastanesinde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek, hastaların sağlık durumu hakkında doktorlardan ve ailelerinden bilgi aldı.
Hastalara acil şifalar dileyerek bayram hediyelerini takdim eden Vali Vekili Arat, görevi başında bulunan Şehir Hastanesi personeli ile de bayramlaştı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)