ÜCRETSİZ KESİM MEMNUNİYETİ
Konyaaltı Belediyesi Kurban Bayramı’nda Altınkum, Liman ve Siteler mahallelerinde oluşturduğu kurban kesim alanlarında ücretsiz kurban kesimi hizmeti veriyor.
Konyaaltı Belediyesi, Kurban Bayramı’nda kurban kesecek vatandaşlar için Altınkum, Liman ve Siteler mahallelerinde kurban kesim noktası oluşturdu.
Siteler ve Liman mahallelerinde bulunan kapalı pazar yerlerinde küçükbaş hayvanların kesimi yapılırken, Altınkum kapalı pazar yerinde ise büyükbaş hayvanların kesimi yapıldı. Kurban Bayramı öncesinde online olarak randevu verilen vatandaşların kurban kesim işlemleri, hijyen kurallarına da dikkat edilerek sırasıyla gerçekleştirildi.
KURBAN KESİMİ ÜCRETSİZ
Vatandaşların her konuda yanlarında olmak istediklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, ‘‘Özellikle ekonomik koşulların ağırlaştığı bu dönemde ücretsiz kurban kesim hizmetimizin oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşlerden de bu hizmetten memnun olduklarını görüyoruz.
3 noktada oluşturduğumuz kesim alanlarında uzman kasaplarımız eşliğinde hijyenik bir ortamda kesim işlemlerini gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için hizmet eden bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyor, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum’’ dedi.
VATANDAŞ MEMNUN
Konyaaltı Belediyesi’nin verdiği kurban kesim hizmetinden yararlanan ve çok memnun olduğunu ifade eden Metin Hayli, ‘’Geçtiğimiz yıl da aynı hizmeti aldık ve bu bayramda yine buradayız. Konyaaltı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
Doğma büyüme Uncalı Mahallesi’nde yaşadığını belirten Mustafa Kuşçuoğlu ise, ‘’Bizim kurban kesim konusunda belediyeden iki türlü talebimiz vardır; bir tanesi hijyen, diğeri de islami usullere göre kesim yapılması. Çok şükür bize bunları sağladılar. Mutluyuz, memnunuz.
Herkesin bayramını kutluyorum. Belediye Başkanımız Cem Kotan’a da bize böyle bir imkan sağladığı için buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinin yolunun açık olmasını ve başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)