Antalya'da Namık Kemal Bulvarı üzerinde asfalt çalışması nedeniyle 3 Kasım Cuma gününden itibaren trafiğe kapatılacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışması nedeniyle Kepez ilçesi Namık Kemal Bulvarı 3 Kasım Cuma gününden itibaren trafiğe kapatılacak.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Kepez ilçesi Dokuma bölgesi Namık Kemal Bulvarı üzerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle 3 Kasım Cuma gününden itibaren yol kapatması yapılacak. Çalışma süresince otogar istikametinden Çallı istikametine gidecek olan sürücülerin Dumlupınar Bulvarı ya da Sakarya Bulvarını kullanmaları önerildi. Hızlı bir çalışmayla yolun en kısa sürede trafiğe açılması planlanıyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)