Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında İl Göç Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda, ildeki yabancı profili, yabancılara yönelik konular ve alınan tedbirler görüşülürken, bir önceki toplantıda alınan kararlar analiz edildi.
İl Göç Kurulu Toplantısı Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında yapıldı.
İl Göç İdaresi Müdürü Hasan Kahraman tarafından yapılan sunumla başlayan toplantı, gündemde yer alan konuların görüşülmesi ve kurul üyeleri tarafından yapılan değerlendirme ve önerilerin dile getirilmesi ile sona erdi.
Yapılan toplantıda, İldeki yabancı profili, yabancılara yönelik konular ve alınan tedbirler görüşülürken, ayrıca bir önceki toplantıda alınan kararlar analiz edildi.
Toplantıya başta Vali Türker Öksüz olmak üzere, Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, Bucak Kaymakamı Bayram Gale, İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, kurum müdürleri, stk temsilcileri ve İl Göç İdaresi Uzmanları katıldı.


Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)