Karamanlı Belediyesi, bünyesindeki KARBEL Limited Şirketi’ne yeni bir araç daha kazandırdı. Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yeni yatırımların devam edeceğini vurgulayarak hizmet atağının süreceği mesajını verdi.
Karamanlı Belediyesi’ne bağlı KARBEL Ltd. Şti., hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosuna bir Ford Transit daha ekledi.
Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, " KARBEL Limited Şirketi’mize kazandırdığımız Ford Transit aracımız Belediyemize ve Karamanlı’mıza Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin inşallah.
Yeni araç alımları ile yola devam edeceğiz.
Büyük hedefler ile çıktığımız bu yolda, bize inanan ve güvenenler ile birlikte yolumuza emin adımlar ile devam ediyoruz.
** GÜÇLÜ BELEDİYE, DAHA ÇOK HİZMET **
** DURMAK DURAKLAMAK YORULMAK YOK **
** HER ŞEY MUHTEŞEM KARAMANLI’MIZ İÇİN ** " ifadelerine yer verildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
Okur
4 ay önce / 10.07.2025Eeeeeeeeeeee bize ne bundan yav.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla