Burdur / Bucak

Arma Klinik Bucak'ta hizmete açıldı

Bucak'ta yıllardır verdiği hizmet ile halkın beğenisini kazanan Arma OSGB, Arma Klinik'i ilçeye kazandırdı.

Arma Klinik Bucak'ta hizmete açıldı

Bucak'ta yıllardır verdiği hizmet ile halkın beğenisini kazanan Arma OSGB, Arma Klinik'i ilçeye kazandırdı.

Bugün saat 14:00'da yapılan duanın ve kesilen kurdelenin ardından Arma Klinik hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Emra Akçay Bilgiç, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel ve çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca açılış sonrasında Milletvekili Mustafa Oğuz ve Başkan Emrullah Ünal'a ozon tedavisi uygunlandı.

Avusturya Viyana Üniversitesinde eğitimini tamamlayan ve 12 yıl önce Türkiye'ye kesin dönüş yapan başarılı doktor Zeynep Çelik tarafından kaliteyle sizlerin hizmetine açılan Arma Klinik'teki tedavilerle birçok rahatsızlığınızdan kurtulacaksınız.

Arma Klinik Bucak'a kazandırıldı

Açılışın ardından NNC Haber'e açıklamalarda bulunan Dr. Zeynep Çelik, " Türkiye'ye döndükten sonra Antalya'daki kliniğimde 3 yıldır uygulamış olduğu ozon tedavisi, mezoterapi, hacamat ve medikal estetik hizmetlerini Arma OSGB İşletme sahipleri Tolga Arıcan ve Ebru Şentürk'ün teşvikleriyle kliniğimizi buraya açarak, ortak olmaya karar verdik. 

İş yeri hekimi olarak geldiğim Bucak'ta eksikliğini gördüğümüz bu sağlık hizmetlerini Arma Klinik ile ilçeye kazandırmış olduk. " dedi.

Arma Klinik'te alacağınız sağlık hizmetleri

Arma Klinik'teki sağlık hizmetlerini aktaran Dr. Çelik, " En başta her derde deva diyebileceğimiz Ozon Tedavisini Bucak Halkına burada sunuyoruz. Migrenden bağışıklık sistemini güçlendirmesine kadar, kronik ağrılara, diyabet hastalarına, tansiyon hastalarına uyguladığımız bir tedavi yöntemi olan Ozon tedavisini Bucak Halkı Arma Klinik'te uygulatabilecek. Ozon tedavisinin yanısıra mezoterapi, PRP, diz enjeksiyonları, vitamin enjeksiyonları, damardan tedavilerimiz var. Yine normal kliniklerde olduğu gibi hacamat, medikal estetik, dolgu, botoks gibi bay ve bayanlar için hizmetlerimiz de bulunuyor..

Saat 08:30 ile 17:30 arasında hizmet vermekteyiz. İstisnai durumlarda akşam seansımızın olma ihtimali de bulunuyor. Randevulu hizmet veriyoruz. Tüm Bucak Halkını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Randevu alabilirsiniz

Bucak Halkının gelmeden önce randevu almasını rica eden Ebru Şentürk ise yaptığı açıklamada, " İletişim numaramız üzerinden vatandaşlarımız arayarak bizlere ulaşabilir, randevu alabilirler. Bucak için güzel bir hizmet olduğunu düşündüğümüz için Dr. Zeynep Çelik ile birlikte bu yola çıktık. Tüm Bucak Halkını bekliyoruz. Ayrıca instagram hesaplarımız üzerinden de buradaki hizmetlerimiz halkımız görebilir, hangi tedaviler için uygulandığını, uygulamalar sonrası sonuçları inceleyebilirler." şeklinde konuştu.

Tel: 0544 112 15 02 - 0545 499 27 62 - 0542 537 78 58

Adres:Yeni Mahalle Süleyman Demirel Bulvarı Bucak / Burdur (Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi karşısı)

instagram hesapları: armaklinik ve drzeynepaktas

Arma Klinik Bucak'ta hizmete açıldıArma Klinik Bucak'ta hizmete açıldıArma Klinik Bucak'ta hizmete açıldıArma Klinik Bucak'ta hizmete açıldıArma Klinik Bucak'ta hizmete açıldıArma Klinik Bucak'ta hizmete açıldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sosyal sorumluluk projesiyle Bucak'ta üç kuşak bir araya geldi
Etkinlik

Sosyal sorumluluk projesiyle Bucak'ta üç kuşak bir araya geldi

Bucak Sağlık Yüksekokulu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ve Burdur Bucak Bakım Merkez'i iş birliği ile düzenlenen sosyal sorumluluk projesinde üç kuşak bir araya geldi.

Bucak'ta renkli bir sanat etkinliği
Etkinlik

Bucak'ta renkli bir sanat etkinliği

Bucak Sağlık Yüksek Okulu, Emin Gülmez Teknik Meslek Yüksek Okulu ve Bucak Akdeniz Mesleki Anadolu Lisesi, birlikte bir workshop düzenledi.

Bucak Sağlık Yüksekokulu'nda görev değişimi
Bölgesel

Bucak Sağlık Yüksekokulu'nda görev değişimi

Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun kuruluşundan bu yana Müdürlük görevini yürüten Doç. Dr. Soner Dönmez, görevini Doç. Dr. Ömer Gürkan Dilek'e devretti.

Özel Bucak İlgi Sağlık Kabini Ramazan Bayramında da hizmetinizde
Tanıtım

Özel Bucak İlgi Sağlık Kabini Ramazan Bayramında da hizmetinizde

Bucak Halkının sağlık yönünden sorun yaşamaması için hizmete açılan Bucak İlgi Sağlık Kliniği, Ramazan Bayramında da hizmetinizde

Burdur'da sağlık yatırımları 2023'de de durmadan devam edecek
Sağlık

Burdur'da sağlık yatırımları 2023'de de durmadan devam edecek

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik Burdur’da yapılacak olan 2 sağlık yatırımının ihale tarihi ile ilgili açıklama yaptı.

AIDS gününde Bucak'ta farkındalık
Sağlık

AIDS gününde Bucak'ta farkındalık

Burdur'un Bucak ilçesinde MAKÜ Bucak Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü tarafından 1 Aralık Dünya AIDS gününde farkındalık etkinliği düzenlendi.