Artık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayın

Yağmur Beauty, Bucak'ta Güzellik Uzmanı, Estetisyen, Makyaj Uzmanı ve 4. Seviye Lazer Epilasyon Uzmanlığı Belgesi almak için sınav merkezi yetkisi aldı! Hemen yeni lazer epilasyon cihazıyla tanışma kampanyasından yararlanın!

Artık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayın

Burdur'un Bucak ilçesinin en büyük güzellik salonu Yağmur Beauty'den yeni bir hizmet daha.

Salon sahibi Güzellik Uzmanı Ayşegül BÜLBÜL yaptığı açıklamada, " Hizmete başladığımız gün, önceliğimizin kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmak ve müşteriyi memnun etmek olduğunu söylemiştik. Söz verdiğimiz gibi kendimizi sürekli olarak geliştirmeye ve teknolojiyi takip ederek cihazlarımızı yenileyip hizmetin en mükemmelini siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.

Sizlere yeni bir hizmetimiz konusunda bilgi vermek istiyorum.

Salonumuz Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından sınav merkezi olarak yetkilendirildi. Güzellik Uzmanı, Estetisyen, Makyaj Uzmanı ve 4. Seviye Lazer Epilasyon Uzmanlığı belgesi almak için çevre illere gitmenize gerek yok.

Salonumuzda yapılacak olan sınava katılarak belgenizi alabilir işinizi kurabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

"HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN"

Llazer epilasyon uzmanlığı belgesine sahip olmak isteyenlere seslenen Güzellik Uzmanı Ayşegül BÜLBÜL, "Güzellik Salonu, Güzellik Merkezi, Hastahane, Klinik vb. yerlerde çalışmak ve Güzellik Salonu işyeri açmak için yeterli olan Uluslar arası geçerliliği olan 4. Seviye lazer epilasyon uzmanlığı belgesine sahip olmak için girişimci arkadaşlarımızı salonumuza bekliyoruz.

Bu arada salonumuzu tercih eden bizleri bir numara yapan müşterilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizde müşterilerimizin beklentilerini en üst seviyede karşılamak için yeni bir lazer epilasyon cihazını salonumuza aldık.

Son teknoloji 3D boyutlu diode lazer epilasyon cihazımız artık ince sarı tüyleri de görüyor. Alexandrite Nd yag ve Diode olmak üzere 3 boyutlu güçlü atış yapabilen buz başlık sisteme sahip 4 mevsim uygulanabilen cihazımızla ağrısız acısız konforlu seanslar sizleri bekliyor.

YENİ CİHAZ TANIŞMA KAMPANYASINDAN faydalanmak için tüm müşterilerimizi salonumuza bekliyoruz." dedi.

Lazer epilasyon Kampanyası

1 bölge 2200 tl

3 bölge 4400

5 bölge 5950 tl

7 bölge 7950 tl

OĞUZHAN MAHALLESİ HOCA AHMET YESEVİ CADDESİ NO 7 ADA PLAZA BUCAK

05411813650

İnstagram : yagmurbeautyguzelliksalonu

Web : www.yagmurbeauty.com

Artık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayınArtık çevre illere gitmenize gerek yok! Yağmur Beauty yetkilendirildi! Ayrıca kampanyayı kaçırmayın

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Yağmur Beauty çalışma arkadaşları arıyor
Eleman İlanı

Bucak'ta Yağmur Beauty çalışma arkadaşları arıyor

Burdur Bucak'ta faaliyet gösteren Yağmur Beauty Güzellik Salonu çalışma arkadaşları arıyor. İşte personel alımıyla ilgili detaylar....

Bucak'ta Altın Yağmuru! Yağmur Beauty Müşterilerine Altın ve Hediye Çeki Yağdırdı!
Tanıtım

Bucak'ta Altın Yağmuru! Yağmur Beauty Müşterilerine Altın ve Hediye Çeki Yağdırdı!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren Yağmur Beauty Güzellik Salonu, 2023 yılında en çok hizmet alan müşterilerine çeyrek altın, gram altın ve 1000 TL değerinde hediye çeki hediye etti. Kampanyayı geleneksel hale getirmeyi planlayan salon, tüm Burdurluları güzellik ve altın dolu bir deneyime davet ediyor.

Yağmur Beauty, müşteri memnuniyeti önceliği ile hizmete açıldı
Tanıtım

Yağmur Beauty, müşteri memnuniyeti önceliği ile hizmete açıldı

Birçok çeşit cihaz ile müşteri memnuniyeti önceliği sunan Yağmur Beauty, Burdur Bucak'ta hizmete açıldı.

Yağmur Beauty Bucak'ta Hizmetinizde Açılışa Özel %20 indirim
Tanıtım

Yağmur Beauty Bucak'ta Hizmetinizde Açılışa Özel %20 indirim

Burdur'un Bucak ilçesinde Yağmur Beauty, açılışa özel indirimlerle hizmete açıldı.

Harşit Çayı üzerine çelik halatlara bağlı ahşap köprüyü imece usulüyle onarıyorlar
Bölgesel

Harşit Çayı üzerine çelik halatlara bağlı ahşap köprüyü imece usulüyle onarıyorlar

Köylülerin imece usulüyle onardığı ahşap köprü uzun yıllardır bölge halkının ulaşımını sağlasa da beton köprü talepleri yetkililere iletilmeye devam ediyor.

İlkay Güngör, Ankara'da MHP Yetkilileri ile Görüştü!
Bölgesel

İlkay Güngör, Ankara'da MHP Yetkilileri ile Görüştü!

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) üst düzey yetkilileri ile görüştü. Görüşmelerde Kızılkaya'da yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgi verdi.