KOBİ’lerin ve girişimciliğin desteklenmesi ve gençlere girişimciliğin özendirilmesi için; Avrupa Birliği’nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak amacıyla, 2009 yılından beri Avrupa KOBİ Haftası adıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildiğini belirten Başkan Çetin şu bilgileri verdi;
“Bu yıl Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri çerçevesinde Odamız Antalya AB Bilgi Merkezi, alanlarında uzman 3 önemli konuşmacı ile farklı konularda KOBİ’lerimiz için çevrim içi söyleşiler gerçekleştirecek.
24 Kasım Salı günü 14:00’te gerçekleşecek söyleşide; HERA Kurucu Ortağı Nalan Uysal ‘KOBİ’lerin Kurumsallaşmasının Avrupa Birliği İhracatına Etkisi’ni anlatacak.
25 Kasım Çarşamba günü 14:00’teki söyleşide; Erdem&Erdem Kurucu ve Kıdemli Ortağı Prof. Dr. Halil Ercüment Erdem ‘Dış Ticarette Uluslararası Anlaşmazlıkların Çözümü’ konusunu işleyecek.
27 Kasım Cuma günü 14:00’te yapılacak söyleşide ise; Davranış Bilimleri Araştırmacısı, Senarist, Oyuncu ve Yazar Mehmet Auf ‘Yeterince Esnemeyen Kırılır - KOBİ’lerde Esneklik’ konusunu anlatacak.
İrfan Donat ile Avrupa Birliği ve Türkiye’de Tarım
Kobi’lerin ele alındığı konuların yanı sıra yanı sıra 20 Kasım Cuma günü, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi Kapsamında ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu desteği ile Bloomberg HT Tarım Editörü İrfan Donat’ın katılımıyla “Avrupa Birliği ve Türkiye’de Tarım” tarım konulu bir webinar gerçekleştiriyoruz.
“https://atso.xyz/abtarim” bağlantısı üzerinden yapılacak etkinlik herkesin katılımına açık olacak. Çevrim içi söyleşide İrfan Donat, Avrupa Birliği ve Türkiye'de tarım sektöründeki son gelişmeler, Türkiye'nin Avrupa Birliği Ortak Tarım Politikası ile uyum çalışmaları, tarım sektörü açısından Avrupa Birliği - Türkiye ilişkilerinin geleceği, Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma (IPARD) desteği gibi konularda değerli bilgiler aktaracak” ifadesini kullandı.
Dünyanın pandemi sürecinde olduğu şu günlerde üyelerimiz için bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Zoom programı üzerinden gerçekleşecek söyleşilere, tüm üyelerimiz ve çalışanlarının yanı sıra, ilgi duyan herkesi bekliyoruz.”
AVRUPA KOBİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ PROGRAMI
24 Kasım 2020 Salı, 14:00
KOBİ’lerin Kurumsallaşmasının Avrupa Birliği İhracatına Etkisi
Nalan Uysal (HERA Kurucu Ortağı)
Kayıt: https://atso.xyz/abkobi2411
25 Kasım 2020 Çarşamba, 14:00
Dış Ticarette Uluslararası Anlaşmazlıkların Çözümü
Prof. Dr. Halil Ercüment Erdem (Erdem&Erdem Kurucu ve Kıd. Ortağı)
Kayıt: https://atso.xyz/abkobi2511
27 Kasım 2020 Cuma, 14:00
Yeterince Esnemeyen Kırılır - KOBİ’lerde Esneklik (Kapanış Etkinliği)
Mehmet Auf (Davranış Bilimleri Araştırmacısı, Senarist, Oyuncu ve Yazar)
Kayıt: https://atso.xyz/abkobi2711
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)