Antalya / Konyaaltı

Avrupa Şampiyonu sezonu açıyor: Tek parola şampiyonluk

ilk Avrupa Kupası’nı ülkeye kazandıran Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi 2023-24 sezonunun ilk maçında evinde Armada Praxis Yalıkavak Spor ile karşılaşacak. Devamı haberimizde

Avrupa Şampiyonu sezonu açıyor: Tek parola şampiyonluk

Türkiye’ye yaşattığı büyük gururla hentboldaki ilk Avrupa Kupası’nı ülkeye kazandıran Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi 2023-24 sezonunun ilk maçında evinde Armada Praxis Yalıkavak Spor ile karşılaşacak.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 2023-24 sezonu geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Bu sezon ligde mücadele edecek 11 takım olması sebebiyle her hafta bir takım haftayı maç yapmadan kapatacak. İlk haftayı bay geçen Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, 2. hafta mücadelesinde Armada Praxis Yalıkavak Spor’u Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da ağırlayacak.

Tek parola şampiyonluk
Ülkemize yaşatmış olduğu gururla mücadelesini sürdüren ve her kulvarda tek parolası şampiyonluk olan Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i seyircisi önünde açacağı sezona galibiyetle başlamak istiyor. Hentbolseverler 2 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi Konyaaltı Belediyesi resmi Facebook hesabı ve YouTube kanalı ile Türkiye Hentbol Federasyonu resmi YouTube kanalından canlı olarak izleyebilecek.

“Takımımızla gurur duyuyoruz”
Konyaaltı’na yakışır bir şekilde her zaman üst sıralarda olduklarını ve zirveyi alışkanlık haline getirdiklerini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, takıma yeni katılan oyuncularla güçlerine güç kattıklarını ifade etti. Yeni sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarında yenilgi yüzü görmemiş olmalarının takıma büyük moral verdiğini söyleyen Başkan Esen, “Mavi Kelebekler’imiz geçtiğimiz sezon tarihe adını altın harflerle yazdırarak Türkiye’ye ilk Avrupa Kupası’nı getirdi. Takımımızla her zaman gurur duyuyoruz. Bizleri hep mutlu ediyorlar. Bu sezon da inanıyorum ki tüm kulvarlarda kupa kaldıran bir takım olacağız” dedi. Taraftar desteğine de dikkat çeken Esen, “Oyuncularımızla ve teknik heyetimizle her konuşmamızda taraftarın onlara çok büyük bir güç olduğunu söylüyorlar. Taraftarımızın desteğine her zaman ihtiyaçları var. Ben de değerli sporseverleri, 2 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da oynanacak maç için tribüne davet ediyorum” diye konuştu. İHA 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Konyaaltı Avrupa’da turladı
Spor

Konyaaltı Avrupa’da turladı

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası ikinci turu ilk maçında deplasmanda mağlup ettiği Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici takımını rövanş mücadelesinde de farklı yenerek tur atladı. Devamı haberimizde...

Şampiyonun Avrupa mesaisi başlıyor
Spor

Şampiyonun Avrupa mesaisi başlıyor

Hedef yeniden şampiyon olmak Devamı haberimizde...

LİDER OĞUZHANSPOR- KONYAALTI BELEDİYESPORU YENEREK HANESİNE 3 PUAN YAZDIRDI
Spor

LİDER OĞUZHANSPOR- KONYAALTI BELEDİYESPORU YENEREK HANESİNE 3 PUAN YAZDIRDI

Spor Toto Bal liginde mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Ligin 21 Haftasında 10 Mart Pazar Günü Saat 14.00 de Bucak İLÇE Stadında Konyaaltı Belediyesporu 1-0 yendi.

OğuzhanSpor Konyaaltı Belediyespora konuk oluyor.
Spor

OğuzhanSpor Konyaaltı Belediyespora konuk oluyor.

Bal ligi 7 .Grupta Mücadele eden Bucak Belediyesi Oğuzhanspor,Ligin 8.Haftasında 11 Kasım Pazar Günü Saat 14,00 de Konyaaltı Atatürk Stadında,Konyaaltı Belediyesporla Karşılaşacaktır, Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Deplasmanda ve İç Sahada 1-0 iç sahada ise …

Avrupa ve Süper Lig hazırlıkları sürüyor
Spor

Avrupa ve Süper Lig hazırlıkları sürüyor

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı hem Süper Lig hem de Avrupa maçları için hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor.

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi
Spor

Yağlı Güreş Ligine Elmalı Yağlı Güreşleride dahil edildi

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu dün yaptığı duyuru ile 26.04.2024 tarihinden itibaren Yağlı Güreş Müsabaka Talimatı ve Yağlı Güreş LİGİ Müsabaka Talimatında bazı değişiklikler yapıldığı duyuruldu.