Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, son olarak Kanadalı smaçör Hilary Johnson Howe’u transfer etti.
Sultanlar Ligi ekibi Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon çalışmalarını sürdürürken transfer çalışmalarında da hız kesmiyor. Başarılı sporcuları kadrosuna katan mavi beyazlı ekip, geçtiğimiz günlerde Çukurova Belediyespor forması giyen smaçör Angela Leyva ile bir yıllık sözleşme imzalarken, son olarak Kanada milli takımı forması giyen başarılı smaçör Hilary Johnson Howe ile sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki yetenekli oyuncu, önümüzdeki sezon Aydın ekibi için ter dökecek.
Transfer ile ilgili Aydın Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada “Hoşgeldin Hilary Howe. Yeni sezon kadro planlamaları çerçevesinde çalışmalarını sürdüren takımımız Kanada milli takımı forması giyen başarılı smaçör Hilary Johnson Howe ile sözleşme imzaladı. Sporcumuzun başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz” ifadeleri yer aldı.
Kepez Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Antalya Kulüplü Yıldızlar Güreş Şampiyonası'ndan 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun göreve gelmesinin ardından takımdaki havanın ciddi olarak değiştiğini vurguladı.
Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2. Ligi Play-Off Yarı Final etabını geçerek finallere adını yazdıran Denizlispor Cavidil Erkek Voleybol Takımı, başarısını Vali Ömer Faruk Coşkun ile paylaştı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nü 2-0 yenen Kepezspor'un gençleri, kalan son 4 maça bakmaksızın Türkiye Şampiyonası'na katılma biletini cebine koydu.
Masa Tenisi Büyükler İl Şampiyonası hafta sonu çekişmeli maçlara sahne olurken, şampiyon Pamukkale Belediyespor oldu.
Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Arda Bakırhan, U-16 Türkiye Salon Şampiyonası Erkekler Üç Adım Atlama kategorisinde Türkiye şampiyonluğunu kazandı.
Yorumlar (0)