Antalya, Burdur ve Isparta illerini kapsayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Seçimli Genel Kurulu’nda bin 300'e yakın ihracatçının rekor katılımıyla gerçekleşen yarışta Mehmet Ali Can’ın liderliğindeki Turkuaz liste zaferini ilan etti.
Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde kurulan 12 sandıkta kullanılan oyların ardından Mehmet Ali Can birliğin yeni başkanı seçilirken, bölge ihracatçıları sandık başında rekor katılım gösterdi.
Bucak iş dünyasının yakından tanıdığı isimlerden olan Recep Uğur, seçimin ardından yer aldığı Turkuaz liste çatısı altında BAİB Yönetim Kurulu üyesi olarak göreve getirildi. Seçim süreci boyunca tüm ihracatçıları sandığa davet ederek yoğun mesai harcayan Uğur, sonuçların açıklanmasıyla birlikte yeni dönemde Batı Akdeniz ihracatının rotasını çizecek isimler arasında yerini aldı.
Seçimin ardından açıklamada bulunan Bucaklı İş İnsanı Recep Uğur, " seçim sürecinde destek olanlar, oy kullanmak için Antalya'ya gelerek destek olan olmayan tüm üyelere teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)