Balıkesir

Bandırma Ticaret Odası tarafından Onur Gecesi düzenlendi

Bandırma Ticaret Odası tarafından düzenlenen Onur Gecesi’nde odanın kuruluşundan bugüne görev yapan tüm meclis üyeleri bir araya geldi.

Bandırma Ticaret Odası tarafından Onur Gecesi düzenlendi

Bandırma Ticaret Odası tarafından düzenlenen Onur Gecesi’nde odanın kuruluşundan bugüne görev yapan tüm meclis üyeleri bir araya geldi.
Eski ve yeni üyelerin tanıştığı etkinliğin açılış konuşmalarını Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu ve Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz yaptı.
Konuşmasında bugüne kadar Bandırma Ticaret Odası’na hizmet veren herkese teşekkür eden Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, “Üyesi olmaktan her zaman büyük memnuniyet duyduğum, Bandırma Ticaret Odası Onur Gecesinde sizlerle birlikte olmaktan, büyük bir kıvanç duyuyorum. Odamızın bu asamaya gelmesinde başta geçmiş dönem başkan ve meclis üyeleri ile birlikte çok kişinin payı ve büyük emeği var. Kurucu başkanımızdan geçmiş dönem meclis üyelerine ve genel sekreterliğe kadar, canla başla çalışan herkese katkıları için ne kadar teşekkür etsek azdır. Değerli Katılımcılar, Bandırma Ticaret Odası olarak laikliği, hukuk devletini, tarafsız ve bağımsız yargıyı, sağlam demokrasiyi, ifade özgürlüğünü, çağdaş eğitim anlayışını; İnsanımızın mutluluk ve huzurunun, geleceğe güvenle bakmasının teminatı olarak görüyoruz,” dedi.
“Bu gece dostluklarımızın ve dayanışmamızın bir ifadesi olarak anılacaktır”
Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, “Bugün burada, geçmişte birlikte çalıştığımız, hatıraları paylaştığımız ve birbirimize destek olduğumuz güzel günleri hatırlamak ve aynı çatı altında farklı dönemlerde görev yapmış tüm üyelerimizin tanışmalarına vesile olmak için toplandık. Bu organizasyon, sadece bir masa etrafında yediğimiz yemek olarak değil, aynı zamanda dostluklarımızın ve dayanışmamızın bir ifadesi olarak anılacaktır. Odamızın kurucusu başta Yahya Sezai Uzay ve arkadaşları olmak üzere, köklü iş dünyası örgütlerinden biri olan Bandırma Ticaret Odası’nı kuran ve bugünlere ulaştıran, ahirete intikal etmiş tüm büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yaşayanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 98 yaşına ulaşan ve şehrin köklü kurumlarından biri haline gelen Bandırma Ticaret Odası bu süreç boyunca Bandırma’nın gelişmesinde lokomotif kurumlarından biri olmuştur. Bugün 98 meslek komite üyesi, 40 meclis üyesi, 11 yönetim kurulu üyesi ve 10 personeliyle 3136 üyeye hizmet veren Bandırma Ticaret Odası, geçmişten bugüne devam ettirdiği güçlü yapısını daha da büyüterek, daha da güçlendirerek sürdürecektir.” diye konuştu.
BTO’ya hizmet veren meclis üyelerine plaket takdim edildi
Açılış konuşmalarının ardından, Bandırma Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı olarak görev yapmış olan Süleyman Sel Erşen, Şaban Çiçek, Osman Kocaman, Özbek Birav, Muharrem İyianlar, Mehmet Kılkışlı ve Bahadır Çenberci’ye plaket takdim edildi. Ardından BTO tarihinde hizet vermiş tüm meclis üyelerine plaket takdimi gerçekleştirildi. İlk meclis üyeliği 1975 yılında olmak üzere dört dönem meclis üyeliği görevi bulunan Turhan Çetinkal başta olmak üzere, 1981 yılı ve daha sonraki yıllarda çeşitli dönemlerde meclis üyeliği yapan Erden Ulusoy, Dursun Karacan, Çetin Mete, H. Erdem Özcan, M. Cemal Öztaylan, Mustafa Zengin, Aşkın Kurt, Ahmet Koç, Ramazan Muslubaş, İlyas Ersen, Nevzat Süzen, Mustafa Tanyer ve Mehmet Akif Dişlikçi’ye plaketleri takdim edildi. Geceye katılan toplam 103 kişiye plaket sunulmasının ardından fotoğraf çekimleri ve akşam yemeği ile program son buldu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kendirci; “Denizli'de bin 500'den fazla işletmemize ulaştık”

Kendirci; “Denizli'de bin 500'den fazla işletmemize ulaştık”

Denizli Ticaret Odası’nın (DTO) KOSGEB, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ve Aydın Sanayi Odası ile imzaladığı protokol çerçevesinde, Güney Ege Bölgesindeki 27 girişimci KOSGEB’in iş geliştirme desteğiyle ödüllendirildi ve girişimcilik sertifikaları verildi.

Egeli Kadın Girişimciler Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda
İş Dünyası

Egeli Kadın Girişimciler Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda

Egeli Kadın Girişimciler, Kuşadası Ticaret Odası organizasyonunda Kuşadası’nda buluştu. Ege bölgesinde iş ve meslek sahibi olan kadınların bir araya gelerek tanışmaları ve iş ağlarını geliştirmelerini amaçlayan organizasyona; İzmir, Aydın, Muğla, Kütahya, Uşak ve Manisa il ve ilçelerinden kadın girişimciler katıldı.

Başkan Gümüş'e Yusuf Keyik ve İş Adamlarından Ziyaret
Bölgesel

Başkan Gümüş'e Yusuf Keyik ve İş Adamlarından Ziyaret

Burdur Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor, ziyaretçilerini makamında ağırlamaya devam ediyor.

“Gelen ve ufuktaki artışlar piyasa motivasyonuna ve Türkiye’ye bakış açısına büyük katkı verecek”
İş Dünyası

“Gelen ve ufuktaki artışlar piyasa motivasyonuna ve Türkiye’ye bakış açısına büyük katkı verecek”

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, S&P’nin Türkiye'nin kredi notunu yükseltmesine ilişkin yaptığı açıklamada, “Gelen ve ufuktaki artışlar piyasa motivasyonuna ve Türkiye’ye bakış açısına büyük katkı verecek. Not artışlarında ihtiyacımız olan yeni mesafeleri almak için uyguladığımız ekonomi programını istikrarla sürdürmemiz çok önemli” dedi.

 Başkan Ülken, İran'da sağlık turizmini anlattı
İş Dünyası

Başkan Ülken, İran'da sağlık turizmini anlattı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, İran İsfahan’da düzenlenen Turizm Paneline katıldı.

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı, ETSO Başkanını Ziyaret Etti
Yaşam

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı, ETSO Başkanını Ziyaret Etti

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Selahattin Atabek, 35. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın’ı ziyaret etti.