Burdur Barosu Başkanı Av. Ramazan Gedik, Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve diğer Baro Başkanları ile birlikte Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Başkan Gedik ve beraberindekiler, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Ardından, Anıtkabir Müzesi'ni gezdi.
Başkan Gedik, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında, Türkiye Barolar Birliği Başkanımız ve diğer Baro Başkanları ile birlikte, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve minnetle anmak için Anıtkabir'i ziyaret ettik. Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve milli mücadelenin önderidir. Onun ilke ve inkılaplarını her zaman yaşatacağız ve gelecek nesillere aktaracağız." dedi.






Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)