Burdur / Burdur

Başkan Abdullah Acar güven tazeledi

Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Abdullah Acar, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Başkan Abdullah Acar güven tazeledi

Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Abdullah Acar, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe 8. Olağan Kongresi Burdur Öğretmenevi Konferans salonunda yapıldı. Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Saadet Partisi GİK üyesi Galip Akın, Saadet Partisi Burdur İl Başkanı Musa Sayar ve partililer katıldı.

Güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe Başkanı Abdullah Acar, kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Irkına, kimliğine, nesebine, mezhebine, dinine bakmaksızın yeryüzündeki bütün insanlığın huzur ve saadetini istiyoruz”

Çok muhterem genel başkan yardımcım, il sorumlum, il başkanım, ilçe başkanlarım, sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli yöneticileri, asayişimizi sağlayan emniyet mensuplarımız, bizlere sayfalarında, ekranlarında, portallarında geniş yerler açan basınımızın güzide mensupları, siyasi partilerimizden davetimize icabet eden kıymetli misafirlerimiz, azmini, heyecanını gayretini, şevkini “önce ahlak ve maneviyat” ilkesi doğrultusunda kullanarak, Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın kurulması için sarf eden kıymetli delegeler aziz milli görüşçüler ve davamızın motor gücü geleceğimizin teminatı genç kardeşlerim. 8.olağan kongremize hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Rabbim yapmakta olduğumuz bu kongreyi merkez ilçemize, ilimize, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlı eylesin. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmaları insanlığın kurtuluşuna, refah ve saadetine vesile kılmasını cenabı haktan niyaz ederim. Cennet mekân Erbakan hocamızın kulaklarımıza fısıldadığı gerçeklerden birisi şu idi. Erbakan hocamız “Cenabı Allah Milli Görüş sahibi insana hidayet verir, feraset verir, dirayet verir” derdi. Yine merhum liderimiz; “hayat; doğru ile yanlışın, güzel ile çirkinin, iyi ile kötünün, faydalı ile zararlının, adalet ile zulmün mücadelesinden ibarettir” derdi. Bizler öyle kutlu bir davanın öncüleriyiz ki: ırkına, kimliğine, nesebine, mezhebine, dinine bakmaksızın yeryüzündeki bütün insanlığın huzur ve saadetini istiyoruz. Cennete girmek için Müslüman olmak gerekir, ancak bu dünyada huzur ve saadet içinde yaşamak için insan olmak yeterli sözü ana prensiplerimizdendir.

“Kararlıyız Milletin iktidarında Saadet var”

Bizler inançlı insanlarız, biz inanıyoruz ki Allah bize yardım eder. Allah bize yardım edince biz galip geliriz. Kimse bize galip gelemez. Bu inanç ve azimle haykırıyoruz. Kararlıyız Milletin iktidarında Saadet var. Hak ve adaletin olmadığı, zulmün ve gözyaşının hâkim olduğu, kadının bir meta gibi alınıp satıldığı, insanın topraksızlaştırılıp toprakların insansızlaştırıldığı, her türlü sömürünün mubah sayıldığı bu bozuk düzeni değiştirip yerine herkesin hakkını aldığı, zulmün ve sömürünün olmadığı, hak ve adalete dayalı yeni bir dünya inşaa edip bu aziz milletimizi yine tarihteki o şanlı yerine taşıyacağız. Konuşacak, anlatacak o kadar çok şeyimiz var ki nereden başlasak ne söylesek… Bir taraftan ülkemizin bağrında Siyonizmin taşeronu kahbe örgütler tarafından patlatılan bombalarla haince düzenlenen suikastlerle şehit düşen vatan evlatlarımız, İslam coğrafyasında akıtılan kanlar dökülen gözyaşları içimizi acıtıyor. İçimiz acıyor deyip oturamayız. Bize düşen bu zulüm düzeninin bir an evvel son bulması için son nefesimize kadar hak yolda mücadele etmektir. Biz inanıyoruz ki; insanlığın kurtuluşu ümmet birliğindedir. Ümmet birliğine giden yol da İslam Birliği’dir.

“Biz milli görüş erlerinin, yeni bir dünya kurma sözümüz var”

Aziz Delegeler, Kıymetli Milli Görüşcüler, Biz milli görüş erlerinin, yeni bir dünya kurma sözümüz var. Duamız o dur ki; inşallah rabbimiz yeni bir dünyayı kurmayı bizlere nasip eder. Aramızda sözün sahibi genel başkan yardımcımız var. Rabbim kongremizi hayırlara vesile eylesin. Bu süreçte bizlere hakkı geçen kardeşimiz oldu ise haklarını helal etsinler. Bizim bir hakkımız varsa helaldir. 7. Olağan kongremizden bugüne kadar beraber çalıştığımız yönetim kurulu üyelerimize, mahalle ve köy başkanlarımıza, bu yolda bizleri yalnız bırakmayan teşkilatımızın her kademesindeki gönüldaşlarımıza teşekkür eder, yeni seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim. Kongremiz hayırlı olsun. Allaha emanet olun.

Kongrede konuşmaların ardından seçim işlemlerine geçilirken Saadet Partisi Burdur Merkez İlçe Başkanlığı’na yeniden Abdullah Acar seçildi.

MUHAMMET FATİH BAŞCI/burduryenigün

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kadir Koç, Burdur CHP İl Başkanı oldu
Bölgesel

Kadir Koç, Burdur CHP İl Başkanı oldu

Burdur CHP İl Başkanlığı kongresinde Kadir Koç, 129 oy alarak yeni il başkanı seçildi.

CHP Burdur'da kongre için geri sayım | 3 aday yarışacak
Bölgesel

CHP Burdur'da kongre için geri sayım | 3 aday yarışacak

Burdur CHP'de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından İl Kongresi de 30 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Kongrede Kadir Koç, Ersin Kaplan ve Hakan Açar yarışacak.

Gültekin Oktay, MHP Burdur İl Başkanlığı'nda güven tazeledi
Bölgesel

Gültekin Oktay, MHP Burdur İl Başkanlığı'nda güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi'nde Gültekin Oktay, tek aday olarak çıkarak 282 oyla güven tazeledi.

Burdur MHP'de kongre heyecanı
Bölgesel

Burdur MHP'de kongre heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi, tek aday olan mevcut başkan Gültekin Oktay'ın katılımıyla Burdur Kültür Merkezi'nde başladı.

MHP Burdur İlçe Kongrelerinin Ardından İlçe Başkanları Belli Oldu
Bölgesel

MHP Burdur İlçe Kongrelerinin Ardından İlçe Başkanları Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, ilçe kongrelerinin tamamlanmasıyla yeni ilçe başkanlarının belirlendiğini açıkladı.

Büyük farkla güven tazeleyen İlyas Divarcı, mazbatayı aldı
Bölgesel

Büyük farkla güven tazeleyen İlyas Divarcı, mazbatayı aldı

CHP Burdur Merkez İlçe Başkanlığı kongresinde, 217 oy alan İlyas Divarcı güven tazeledi. Kongrede başkan seçilen Divarcı, mazbatasını aldı.