Antalya / Korkuteli

BAŞKAN ADAYI ÖMER İŞLEK PROJELERİNİ TANITTI

Korkuteli Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek, geçtiğimiz cumartesi akşamı Korkuteli Recep Gürbüz Spor salonunda projelerini tanıttı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar …

BAŞKAN ADAYI ÖMER İŞLEK PROJELERİNİ TANITTI

Korkuteli Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek, geçtiğimiz cumartesi akşamı Korkuteli Recep Gürbüz Spor salonunda projelerini tanıttı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, MHP MYK Üyesi Özgür Bayraktar ve Milletvekilleri ile yaklaşık 4 bin vatandaş katılım gösterdiler.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek’in adeta gövde gösterisi şeklinde geçen proje tanıtım toplantısı, vatandaşların ellerindeki Türk bayrakları ve sahnedeki görsel şölen ile doruk noktaya çıktı. Miting havasındaki toplantı İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başladı. Ak Parti MHP ilçe Başkanlarının selamlama konuşmalarının ardından sahneye gelen MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Cumhur ittifakı rastgele bir ittifak değildir. Milletin adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devletin teminatı Devlet Bahçeli beyin ortaya koymuş olduğu bir ittifaktır. Bu irade bugün Korkuteli’dedir ve aziz milleti iradesidir. Bu irade inşallah 31 Mart günü helal oylarınızla öncelikle Korkuteli’de, sonrasında Antalya’da güçlü çıkacaktır ve zaferle taçlanacaktır. Seçimlerde yanlış bir tercihte bulunduğumuzda, bunun pardon demesi 2024 yılına kadardır. Dolayısıyla elinizi vicdanınıza götüreceksiniz 31 Mart’ta Korkuteli’nin geleceği için, keşke dememek için kendi öz evladınız Ömer Niyazi İşlek’i seçin diyorum. Şunu bilesiniz ki, dün dava arkadaşıyız dedikleriniz, bugün bir ayrılıkla başka taraflara gitmişler. Benim masum, saf ve yüreği temiz seçmenlerime diyorlar ki, “Ben seçileceğim, sonra Ak Partiye geleceğim”. Biz onlara diyoruz ki, Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ı siz daha tanımamışsınız, burada bir beka meselesi var diyoruz. Öyle iki belediye, üç belediye ayırımı yapmayan iki lider, sizlere kapı açar mı sandınız. Trenden inenin bir daha geri dönüşü olmayacaktır diyoruz. O sebeple Korkuteli’de Ömer Niyazi İşlek, Büyükşehir’de Menderes Türel diyorum.” Dedi.

Daha sonra salona gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Korkuteli Belediye Başkan adayı Ömer Niyazi İşlek ile birlikte ellerinde Türk bayrakları ile sahneye çıkarak birlikte salonda bulunan vatandaşları el sallayarak selamladılar. Kısa bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Bugün burada sevgili Ömer İşlek kardeşimizin projelerini dinleyeceğiz. Bizler için proje tanıtım toplantıları çok önemlidir. Çünkü bizler aldığımız siyasi terbiye gereği verdiği sözleri unutanlardan değil, verdiği sözleri fazlasını yapanlardan olduk. Bizim ekibimizde hangi arkadaşımız bir taahhütte bulunuyorsa, bir söz veriyorsa, o bizim hepimizin sözüdür. O yüzden bugün burada sevgili Ömer İşlek’in sunacağı bütün projeler aynı zamanda Menderes Türel’in de projeleridir. Bugün burada Ömer İşlek kardeşimin sunacağı projeler Ak Partili, Milliyetçi hareket Partili Milletvekillerimizin de projeleridir. Bu projeler Genel Başkanlarımız Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da projeleridir. Ömer İşlek’in verdiği söz, Menderes Türel’in sözüdür, Devlet Bahçeli’nin sözüdür, Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüdür. Geçtiğimiz hafta Enerji Bakanımız Fatih bey buradaydı. Sayın Bakanımız, Korkuteli ile ilgili, hepinizin özlemle beklediği, doğalgaz yatırımı ile ilgili artık somut adımların atılacağının müjdesini verdi. İşte söz hem Enerji Bakanımızın sözüdür, hem Cumhurbaşkanımızın, hem Ömer İşlek’in hem de şahsımın sözüdür. Bugün Ömer İşlek’in söz verme günüdür. O yüzden biz daha önce vermiş olduğumuz söz gibi doğalgazı da inşallah buraya getireceğiz, Korkuteli’ne çağ atlatacak projeleri de hayata geçireceğiz. Bizim beraberliğimiz Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi, pazara kadar değil, mezara kadardır. O nedenle Menderes Türel 31 Martta sizlerin takdiri ile seçilirse ne kadar mutlu olacaksa, Ömer İşlek seçildiğinde de o kadar mutlu olacaktır. Üçlü olsun, güçlü olsun diyoruz. Korkuteli’de Ömer İşlek ile, Büyükşehir’de Menderes Türel ile, Ankara’da Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan ile Korkuteli’de üçlü olacak, güçlü olacak inşallah. O yüzden kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin, Menderes Türel’in Korkuteli’de desteklediği tek aday Ömer İşlek’tir bunu buradan bir kez daha söylüyorum. Destek sizden hizmet bizden. Korkuteli için Ömer İşlek, Antalya için Menderes Türel diyorum.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sinevizyon gösterisinde, Bakanlar, sanatçılar ve Belediye Başkanlarının Korkuteli Belediye Başkan adayı Ömer Niyazi İşlek hakkındaki destek sözleri ekranlara geldi. Ardından proje tanıtımı için sahneye gelen Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi işlek, kısa bir giriş konuşması yaptı. İşlek konuşmasında, “7 aydır siyaset yapmadan, dedikodu yapmadan, fitne , fesat yapmadan, sadece ve sadece 1 Nisan sonrasında, çoluk çocuğumuzun geleceği için, gençlerimizin geleceği için, Korkuteli’nin geleceği için çıktığımız 7 aylık bu dönemde, sadece bir şey konuştu, 1 Nisan sonrasını. Bu akşam da yine siyaset yapmadan, geçmişi konuşmadan, 1 Nisandan sonrası projelerimi çok hızlı geçeceğim. Önümüzde 21 gün var. 21 gün içerisinde sosyal medya hesabından, basın üzerinden ve sizlerle tekrardan bire bir oturarak sohbet ederek, her birinin ayrıntısını mantığını, ruhunu anlatacağım projelerimize başlıyoruz” dedi.

Proje tanıtımına başlayan Korkuteli Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Niyazi İşlek, proje tanıtım toplantısında sırasıyla; Korkuteli Seyir Park Projesi, Kanal Korkuteli Projesi, Meydan ve Arasta Projesi, Engelsiz Köy Projesi, Kapalı Hayvan Pazarı Projesi, Atış Poligonu Projesi, Kapanan Belde Belediyeleri tekrar hizmet verecek, 20 Adet Hali Saha kompleksi yapılacak, Mahalle parkları, tarihi hamamız açılıyor, Medresemiz Hafız yetiştirmeye devam edecek, Doğalgaz, Asfalt Üretim tesisi, Sulama Suyu ve Barajımızın doldurulması, Et ve Süt Entegre tesisleri, Organik Tarım, Toki yatırımı, toplam çözüm ekibi, Cumhureli Projeleri kapsamında; “Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti, Yaşlı Kişisel Bakım Hizmeti, Etüd Evleri, Evlere ücretsiz yemek servisi, Ev temizliği ve hasta nakil aracı”, projelerini salonda bulunan binlerce vatandaşa tek tek açıklamalarıyla anlattı. Projelerin toplam maliyetinin 76.882.850 TL olduğunu ifade eden İşlek, “Bu yatırımın 21.882.850 TL’si Korkuteli Belediyesi, 20.700.000 TL’si Antalya Büyükşehir Belediyesi, 34.300.000 TL’si Bakanlıklarımız, Dünya Bankası Sürdürülebilir Şehirler Projesi Hibe Destek Programı ve Avrupa Birliği Katılım Öncesi yardım aracı-kırsal kalkınma programı (IPARD), tarafından finansmanı sağlanacaktır. Ayrıca bu yatırımlar sayesinde atıl durumda bekleyen Belediye şirketimizin bünyesinde en az 400 kişiye istihdam sağlayarak üretken belediyeciliğimizin mührünü Korkuteli’mize vuracağız. Destek sizden, hizmet bizden” ifadelerini kullandı.

Proje tanıtım toplantısını Belediye Meclis üyesi adaylarını sahneye tek tek çağırarak tamamlayan Ömer Niyazi İşlek, daha sonra tüm protokol üyelerini de sahneye alarak, tanıtım toplantısına gelen vatandaşları selamladı. Toplantı sonunda, salonda bulunan vatandaşlar Türel, İşlek ve Milletvekillerinin etrafını sararak hem problemlerini aktarma fırsatı buldular, hem de birlikte selfi yaptılar. (MHP BASIN)

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

"Abimiz namusuyla çalışıyor, seçim süresince bize ve çevremize bu şekilde iftira attılar"
Bölgesel

"Abimiz namusuyla çalışıyor, seçim süresince bize ve çevremize bu şekilde iftira attılar"

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yapılan bir sokak röportajında çöp topladığı sırada 'oyumu Hatipoğlu'na vereceğim' diyerek sosyal medyada gündem olan Sezai Menkiz ile buluşarak, hem teşekkür etti hem de elini öptü.

Başkan Adayı Hülya Gümüş'e Mansur Yavaştan Tam Destek!
Bölgesel

Başkan Adayı Hülya Gümüş'e Mansur Yavaştan Tam Destek!

Burdur Bucak CHP Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan Destek Mesajı!

Başkan Adayı Bozbey ''İnegöl’ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz''
İş Dünyası

Başkan Adayı Bozbey ''İnegöl’ün raylı sistemle tanışmasını istiyoruz''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “İnegöl’ün sanayi ile merkezi arasında raylı sistem ile tanışmasını istiyoruz. İnegöl-Kestel arasında da banliyö treninin işliyor olması gerekiyor” dedi.

Başkan Yüzügüllü, Çamlıca iftarında
İş Dünyası

Başkan Yüzügüllü, Çamlıca iftarında

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Çamlıca Mahallesi’nde vatandaşlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Çetinkaya’nın başkanlığına kenetlendi
İş Dünyası

AK Parti Çetinkaya’nın başkanlığına kenetlendi

AK Parti Karabük kurmayları, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın yanında kenetlendi.

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı
Bölgesel

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı

Antalya'nın Altın Çağı Kapıda! Tütüncü Manavgat'ta Coşkuyla Karşılandı Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Manavgat'ta düzenlenen mitingde Antalya'ya hizmet damgası vuracaklarını söyledi.