Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde gece gündüz demeden hayata geçirdiği temizlik çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Aydın’ın dört bir yanında 24 saat temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.
Caddeler, bulvarlar ve ortak kullanım alanları rutin programlar kapsamında düzenli olarak temizleniyor. Aydınlıların tertemiz bir güne başlaması için mesai mefhumu gözetmeden sahada olan ekiplerin çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.
Çalışmaların süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızın her sabah temiz, sağlıklı ve düzenli bir kentte uyanması için tüm ekiplerimizle sahadayız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kentimizi temiz tutmak bizim görevimiz, korumak ise hepimizin sorumluluğu. Tüm hemşehrilerimizi çevreye karşı daha duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.





Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)