Aydın Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ‘Zafer Bayramı’ temalı ödüllü resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenleyecek.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerin sosyal ve sanatsal gelişimine katkı sunan projelere imza atan Başkan Çerçioğlu, yarışma ile Aydınlı öğrencileri yeteneklerini sergilemeye çağırdı. Yarışmaya; resim kategorisinde anaokulu ve ilkokul, kompozisyon kategorisinde ortaokul, şiir kategorisinde ise lise öğrencileri katılabilecek.
Eserlerin son teslim tarihi 25 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimi olarak belirlenirken, başvurular elden ya da kargoyla Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ne yapılabilecek. Yarışmanın sonuçları ise 29 Ağustos’ta Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin www.aydın.bel.tr adresinden açıklanacak.
Başkan Çerçioğlu, tüm gençleri yarışmaya katılarak 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşamaya davet etti.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)