Düzce

Başkan Dr. Faruk Özlü, Düzce'ye Kazandırılan Projeleri Törenle Hizmete Sundu! - Haberler

Düzce Belediye Başkan Dr. Faruk Özlü tarafından kente kazandırılan önemli eserler, törenle hizmete açıldı. Belediye tarafından son bir ayda 5 yatırımın açılışı yapılırken, 4 projenin yatırıma dönüşmesi için de çalışmalar başladı.

Başkan Dr. Faruk Özlü, Düzce'ye Kazandırılan Projeleri Törenle Hizmete Sundu! - Haberler

DÜZCE(İHA) - Düzce Belediye Başkan Dr. Faruk Özlü tarafından kente kazandırılan önemli eserler, törenle hizmete açıldı. Belediye tarafından son bir ayda 5 yatırımın açılışı yapılırken, 4 projenin yatırıma dönüşmesi için de çalışmalar başladı.
Düzce Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik planladığı yatırımları tek tek hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün vizyonu doğrultusunda, Düzce'nin gelişmesi ve kalkınması ana hedefi doğrultusunda şekillenen projeler, kalıcı yatırımlara dönüşüyor.
Pandemi, deprem ve 2 sel felaketi ile geçen 5 yıllık görev süresi içerisinde Düzce’nin kronikleşmiş tüm sorunlarına el atan Özlü, eser ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini teşkil eden ‘kaliteli’ yatırımları şehrimize kazandırdı.
Klasik bir belediye başkanı çizgisini izlemeyen Özlü, ‘Bu şehirde ne sorun varsa, benim sorunumdur’ diyerek rutin belediyecilik faaliyetlerinin dışında Düzce’nin tüm sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi için adımlar attı. Düzce’yi Türkiye’nin en gelişmiş ve kalkınmış ilk 10 şehri arasına sokmayı hedefleyen Özlü, bu doğrultuda eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, sanayiden spora kadar her alanda ‘kalıcı’ projeleri hayata geçirdi.

1 ayda 5 açılış
Başkan Faruk Özlü’nün şehrimize kazandırdığı önemli yatırımlar, gerçekleştirilen törenler ile hizmete girdi. Düzce Belediyesi çalışanlarının çocukları için hazırlanan BelKa Çocuk Gündüz Bakımevi, hayırseverlerin desteği ile yapılan 24 derslikli Azmimilli İlkokulu, Modern Pazaryeri, TÜBİTAK’ın büyük desteği ile hayata geçirilen bölgenin en büyük bilim üssü Düzce Bilim Merkezi, Nart Destanı ve büyük Çerkez sürgününün resmedildiği Kafkas Anıtı açıldı. İş adamı Ertan Uçar’ın destekleri ile bina yapımı ve peyzaj çalışmaları tamamlanan Ertan Uçar Alzheimer ve Bakım Merkezide hizmete girmek için gün sayıyor.

4 yeni proje başladı
Basmacılar Çarşısı’nın yerinde Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı. Ayrıca 19 Mayıs Spor Kampüsünün yapımı için zemin etüdü çalışmaları başlatıldı ve Düzce’ye sınıf atlatacak bir yatırımın ilk adımı olan Düzce Konuralp Gazi Atlı Spor Kulübünün kuruluş işlemleri tamamlandı. Son olarak Türkiye çapında örnek teşkil eden Düzce İtfaiyesi Afet Koordinasyon ve Eğitim Merkezi’nin tanıtımı yapıldı.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Erzincan Müftülüğü Diyanet İzcileri yemin etti
Bölgesel

Erzincan Müftülüğü Diyanet İzcileri yemin etti

Erzincan Müftülüğü Diyanet İzcileri için yemin ve fular değişim programı düzenlendi.

Gazeteci Yazar Mehmet Topal, kabri başında anıldı
Yaşam

Gazeteci Yazar Mehmet Topal, kabri başında anıldı

Gazeteci Yazar Mehmet Topal, vefatının birinci yıl dönümünde, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) tarafından düzenlenen program ile kabri başında anıldı.

ETÜ Porsuk Meslek Yüksekokulu'nda Öğretim Görevlisi Dr. Altan Çetinkaya'yı Anma Töreni
Yaşam

ETÜ Porsuk Meslek Yüksekokulu'nda Öğretim Görevlisi Dr. Altan Çetinkaya'yı Anma Töreni

Bir süre önce hayatını kaybeden Eskişehir Teknik Üniversitesi Porsuk Meslek Yüksekokulu (PMYO) öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Altan Çetinkaya için anma töreni düzenlendi.

Osmangazi Belediyesi'nin Değerli İsmi Yüksel Aslan'ın Vefatı Yasa Boğdu
Yaşam

Osmangazi Belediyesi'nin Değerli İsmi Yüksel Aslan'ın Vefatı Yasa Boğdu

Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat etti. Aslan için Osmangazi Belediyesi bahçesinde tören düzenlendi.

Elazığ'da 'Empati Parkuru' törenle açıldı
Etkinlik

Elazığ'da 'Empati Parkuru' törenle açıldı

Elazığ Hipodromu'nda bulunan Geri Dönüşüm Parkı, Tıbbi Aromatik Eğitim Parkı ve açık hava tiyatrosu gibi sosyal alanlara bir yenisi daha eklendi. Engelli bireylerin karşılaştığı zorlukları anlamak ve anlatmak için Empati Parkuru bugün düzenlenen törenle açıldı.

Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'ın İlk Nikahını
Bölgesel

Belediye Başkanı İhsan Kurnaz'ın İlk Nikahını

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, göreve başlamasının ardından ilk nikahını kıydı.