Burdur

Başkan Ercengiz’den Akülü Sandalye

Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, şeker hastalığı nedeniyle ayaklarını kaybeden Ahmet Şahin’e akülü sandalye hediye etti.

Başkan Ercengiz’den Akülü Sandalye

Burdur Belediye Başkan Ali Orkun Ercengiz, şeker hastalığı nedeniyle ayaklarını kaybeden Ahmet Şahin’e akülü sandalye hediye etti. 

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında kentimizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımını artırmak amacıyla Burdur Belediyesi tarafından çalışmalarımız hızla devam ediyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Büğdüz Köyünde yaşayan şeker hastalığı nedeniyle ayaklarını kaybeden Ahmet Şahin’i evinde ziyaret ederek akülü sandalye hediye etti.

Ziyarette konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Bugün çalışanımız Ahmet Şahin’i ziyaret etmek istedik. Halini hatırını sorup, bir isteği olup olmadığı hakkında bilgi edindik.  Onu bu zorlu yaşam mücadelesinde yalnız bırakmak istemedik. Akülü sandalye armağan ettik. Bundan sonraki tedavi sürecinde de yanında olacağız. Her türlü ihtiyacını karşılamak için hepimiz seferberiz. Ameliyat yaraları kapandığı zamanda, böbrek nakli ameliyatı da gerçekleşir inşallah. Biz bu zorlu yolda Ahmet Şahin’in yanında olacağız. Ahmet kardeşimin bir an önce yaraları da iyileşir ve böbrek naklide yapılır” dedi.

Ziyarette Başkan Ercengiz’e teşekkür eden Ahmet Şahin “Bu hastalık yaklaşık 1 yıl önce başladı. Önceden İşkur’dan Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalıştım. Annem de ben hasta olmadan önce çalışıyordu ama ben hasta olunca çalışmayı bıraktı. Bana bakıyor. Hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. Bu hayattaki en büyük destekçim annem. Ona minnettarım. Sizlerde beni ziyaret ederek çok mutlu ettiniz. Yalnız olmadığımı hatırlattınız. Yardımlarınız teşekkür ederim. Hayata tutunmam için elinizden gelen çabayı gösteriyorsunuz. Ayağımdaki yaralar iyi olduktan sonra böbrek nakli olacağım. Annemin böbreği bana uyuyor. Anneme de çok çok teşekkür ederim. Her zaman benim yanımda. O benim umut ışığım. Beni yalnız bırakmayan, yardımlarının hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür ederim. Sağ olsun akülü sandalye armağan etti. O sayede dışarıya çıkabilme fırsatı bulacağım. Beni yalnız bırakmayan yardım eden herkese teşekkür ederim.” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.