Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Aşırı sıcak havaların artması nedeniyle bilinçli su tüketimi konusunda vatandaşları uyardı.
Başkan Ercengiz “Aşırı sıcak havaların yaşandığı şu günlerinde, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de iklim değişikliğine paralel olarak içme su kaynaklarında azalma meydana gelmektedir. Bu nedenle; Halkımızın içme su ihtiyacının yeterli düzeyde karşılanabilmesi ile ev ve işyerlerimizde su sıkıntısı yaşanmaması bakımından, suyun tasarruflu bir şekilde kullanılması gerekmektedir. Bu süreç içerisinde vatandaşlarımız gerekmediği sürece arazi-bahçe sulamaları, araç yıkama, teras balkon yıkamaları vb. suyu boşa tüketecek yıkamaların yapılmamasını halkımızdan rica ediyoruz. Su hepimiz için kıymetlidir, anlayışınız için teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)