Burdur

Başkan Ercengiz’den Finallere hazırlanan öğrencilere moral desteği

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan üniversite öğrencilerini, Belediye Etüt Merkezinde ziyaret etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 3-18 Ocak tarihlerinde öğrencilerin finallere en iyi şekilde hazırlanması için tahsis ettiği Burdur Belediyesi Konferans …

Başkan Ercengiz’den Finallere hazırlanan öğrencilere moral desteği

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, finallere hazırlanan üniversite öğrencilerini, Belediye Etüt Merkezinde ziyaret etti. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 3-18 Ocak tarihlerinde öğrencilerin finallere en iyi şekilde hazırlanması için tahsis ettiği Burdur Belediyesi Konferans Salonunda oluşturulan etüt merkezini ziyaret etti.  Etüt merkezinde masaları başında ders çalışan öğrencilere moral veren Başkan Ercengiz, öğrencilerle sohbet ederek, yakından ilgilendi. Başkan Ercengiz, öğrencilere etüt merkezi hizmetlerinden memnuniyetlerini sorarak, öğrencilerin taleplerini aldı.

Öğrencilerin fotoğraf isteklerini de kırmayan Başkan Ercengiz, etüt merkezine gösterilen ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 3-18 Ocak tarihleri arasında öğrencilerin final dönemini başarı ile tamamlamaları için tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını tekrarlayan Başkan Ercengiz, “ Üniversite öğrencilerimizin final dönemini başarıyla tamamlaması için final dönemini kapsayan 3-18 Ocak tarihlerinde Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonumuzu öğrencilerimize tahsis ettik. Görüyorum ki büyük bir katılım var, bu katılım bizi çok mutlu etti.  Öğrencilerimiz etüt merkezinden öğleyin 13.00 ve gece 01.00 saatlerine kadar faydalanabilirler. Burada öğrencilerimize gece çorbası, sıcak içecek ikramlarımız personelimiz tarafından yapılıyor. Öğrencilerimiz aynı zamanda ücretsiz internet ve şarj imkanlarından da yararlanıyor. Burdur Belediyesi olarak, eğitime katkılarımız devam edecektir. Öğrencimizin yanında, öğrencilerimiz isteklerini göz önünde bulunduran sosyal belediyecilik anlayışımızı hizmetlerimizle sürdürüyoruz. Onların finallerde elde edeceği başarılı notlar bizi gururlandıracaktır. Mehmet Akif Ersoy Üniversitemizde okuyan ve finallere girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Başkan Ercengiz, öğrencilerle bir süre daha sohbet ettikten sonra etüt merkezinden ayrıldı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu
Yerel Yönetim

Burdur Belediyeler Birliği Başkanı Belli Oldu

31mart 2024 pazar günü yapılan yerel Seçimler sonucu Burdur İli ve ilçelerinde Belediye başkan ve meclis üyeleri yeniden şekillendi . Son Burdur Belediyeler Birlik başkanı Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal olmuştu . Yeni Başkan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz Oldu

Ercengiz Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla Kahvaltıda Buluştu!
Bölgesel

Ercengiz Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla Kahvaltıda Buluştu!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Mahalle Muhtarı ve Merkeze bağlı köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Ercengiz, yeni dönemde muhtarlarla daha da yakın çalışacaklarını söyledi.

Ceylan Ertem Burdur'u Salladı! Burdur'da 23 Nisan Coşkusu
Etkinlik

Ceylan Ertem Burdur'u Salladı! Burdur'da 23 Nisan Coşkusu

Burdur Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde Ceylan Ertem sahne aldı. Konser binlerce Burdurlunun katılımıyla coşkuyla geçti.

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Kortej yürüyüşünü kaçırmayın
Bölgesel

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Kortej yürüyüşünü kaçırmayın

Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için bir kortej yürüyüşü düzenliyor. Yürüyüşe katılmak için 23 Nisan Salı günü saat 20:00'da Çatalpınarı Mevkii'nde olun!

Başkan Ercengiz'den anlamlı mesaj! 'Geleceğimiz çocuklarımızda!'
Bölgesel

Başkan Ercengiz'den anlamlı mesaj! 'Geleceğimiz çocuklarımızda!'

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, 104 yıl önce atılan temellerin önemini vurguladı ve egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu hatırlattı.

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Ceylan Ertem sizlerle buluşacak
Etkinlik

Burdur'da 23 Nisan Coşkusu! Ceylan Ertem sizlerle buluşacak

Burdur Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Burdurluları ünlü sanatçı Ceylan Ertem’in vereceği konser ile buluşturacak.