Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur’un Bucak İlçesi’ndeki
Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanlığı’nı ve İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu.
Yerel yönetimlerdeki hız kesmeden devam eden çalışmalarının yanı sıra siyasi çalışmalarını da aralıksız sürdüren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur’un Bucak ilçesindeki Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına ve İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu. Yeni dönemlerini hayırlı olsuna giden Başkan Ercengiz, İlçe Başkanlarına yeni dönemlerinde başarılar diledi.
“BUGÜN BUCAK’TA MUHALİF OLABİLİRİZ, AMA BURDUR’DA İKTİDARIZ.”
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaret ide Başkan Sedat Oktay yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Ercengiz, “ Bir kere burada Bucak bizim açımızdan siyasi açıdan zor bir coğrafyadır her zaman ama inanmış partililerimizin yoğun çabasıyla biz partimizin kapısını hiç kapatmadık. Öncelikle emeği geçen bundan önceki tüm yöneticilerimize teşekkür etmek istiyorum. Herkesin çok emeği var. Başkanım, ilçe yönetim kurulu üyelerine ve gençlik kolları yeni dönemde başarılar diliyorum Sedat başkanım, ekibi ile birlikte çok iyi çalışmalar yapılacağına dair mesajları ilk günkü konuşmasında vermişti. Tecrübeli ağabeyleri, ablaları ve arkadaşları ile birlikte, Bucak’ta Cumhuriyet Halk Partisi felsefesini vatandaşlarımıza çok iyi anlatacağından eminim. Siyasi kimliğimizden önce biz bir aileyiz ve ben de bir abisi olarak ihtiyaç duyduğu her an, çağırdığı taktirde seve seve, elimden geldiğince kendisine yardımcı olacağım. Amacımız her zaman yurttaşa hizmet etmek. Bugün bucakta yerelde muhalif olabiliriz ama Burdur’da iktidarız. İktidar görevimizi nasıl yapıyorsak, muhalefet görevimizi de o olgunlukta o disiplinde her zaman yaparız. Mevzu vatanda bizim için gerisi teferruattır.
“BUCAK’TA MUHALİF ANLAYIŞI EN GÜZEL ŞEKİLDE ORTAYA KOYUYORSUNUZ”
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı ziyaretinde konuşan Başkan Ercengiz “ 2018 yılında hem Türkiye genelinde yapılan genel seçimler de, hem de 2019 yılında yapılan yerel seçimlerinde İYİ Parti ile ülke genelinde olduğu gibi, İlimizde de ittifak yaptık. Bucak’ta da ittifak adayı olarak İYİ Parti adayımız bizler adına yarışmıştı. Burdur’da ise İYİ Parti adına temsilen bizler yarışmıştık. Biz açıkçası İYİ Parti ile ortak paydalarımız her şey den önce vatan millet sevdası olduğunu ve vatan millet için her noktada fedakârlık yapabileceğimizi her noktada söyleyerek bir araya gelmiştik. Bu ittifak büyük ölçüde başarı kazandı. Birçok büyük ilde olduğu gibi, Türkiye’de söz sahibi olunabilecek yerel yönetimlerde ise bizler halkın iktidarı olduk.
“HİZMETİN İKTİDAR YADA MUHALEFETİ YOK!”
Başkan Ercengiz, konuşmasının devamında verilecek olan hizmetlerin eşit ve adil bir şekilde yapılması gerektiğine işaret ederek, “Biz açıkçası İYİ Parti ile ortak paydamızın her şeyden önce vatan, millet sevdası olduğunu ve vatan, millet için her noktada fedakarlık yapabileceğimizi, her fırsatta söyleyerek bir araya gelmiştik. Bucak ilçemizde başkanımız olarak sizi tekrar İYİ Parti teveccüh göstererek seçti. Yeni dönemin hem size, hem de milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
BURDUR’UN İKİ DÖNEM ÖNCESİ İLE ŞUAN Kİ HALİ BAMBAŞKA
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez “ Öncelikle Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri ilçede olsak da kendisi sağ olsun İl merkezi gibi hiç bir zaman davetlerimizi kaçırmadı. Bizlerin yanında oldu. Ben bir siyasetçi ilişkisinden ziyade kendisini bir abi olarak gördüm. Zaman zaman abi diye hitap ettiğim ve duruşuyla, vizyonu ile örnek olduğuna inandığım bir belediye başkanım. Zaten Burdur merkezdeki saygı değer vatandaşlarımız da o teveccühü ikinci dönemde de Belediye Başkanımızı seçerek göstermiştir. Onunda en büyük referansı yaptığı hizmetlerdir. Burdur’un İki dönem öncesi ile şuan ki hali bambaşka. Bence yeniden bir şehir yarattı diye düşünüyorum bu konuda da bir vatandaş olarak kendisine teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı tekrardan Başkanıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz tarafından, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez’e hediye takdim edildi. Ziyaret sohbet havasında geçti ve tamamlandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)