Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 3-10 Ocak tarihleri arasında Finallere hazırlanan MAKÜ öğrencilerine Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunu hazır hale getirtti.
Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu 3-10 Ocak tarihleri arasında finallere hazırlanan MAKÜ’lü öğrenciler için öğlen 12.00, gece 00.00 saatleri arasında hazır tutularak, 1000 öğrenci’ye Wi-fi, Şarj imkânı, Gece çorbası ve Çay Nescafe ikramında bulunulacak.
Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada” Üniversite öğrencilerimiz finallere hazırlanırken başarılı olabilmeleri için salonumuzun kapılarını öğrencilerimize açtık. Tüm finallere girecek öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)