Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurban Bayramı öncesi Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleri ile bayramlaştı.
Kurban Bayramı öncesi huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, Kurban Bayramları’nı kutlayan Başkan Ercengiz, her özel günde olduğu gibi bu bayramda da huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı, hepsiyle tek tek ilgilenerek, uzun süre sohbet etti. Başkan Ercengiz, huzurevi ziyareti sırasında Ağustos ayı belediye meclis toplantısında oy birliği ile yapımına karar verilen yeni Yaşlı Bakım Evi hakkında da bilgi veren Başkan Ercengiz” İnşallah 80 kişilik bir Yaşlı Bakım Evi yapacağız. Bu Yaşlı Bakım Evi, tabii buradan biraz daha konforlu olacak. Bize yakışan bir şey yapacağız. Burdur Gölü’ne yakın, bahçeli ve gerektiğinde eline çapasını alan çıkacak dışarıda tarımını da yapacak. Ayağınızın toprağa değmesini istiyoruz. Çarşamba günü meclisimizden yetkimizi aldık. Allah nasip ederse projelerini de yaptıktan sonra yapacağımız acil ilk işlerden bir tanesi o.” Şeklinde konuştu
Başkan Ercengiz, Huzurevine gerçekleştirdiği bayramlaşma ziyaretinde huzurevi sakinlerine karanfil dağıttıktan sonra bir süre sohbet ettiler.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)