Aksaray

Başkan Evren Dinçer, Yeni Belediye Binası İnşaatını İnceledi

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yeni belediye binası inşaatında incelemelerde bulunarak, “Aksaray'ımızın hem bugününe hem de geleceğine yatırımlar yapıyoruz” dedi.

 Başkan Evren Dinçer, Yeni Belediye Binası İnşaatını İnceledi

AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer yeni belediye binası inşaatında incelemelerde bulunarak, “Aksaray'ımızın hem bugününe hem de geleceğine yatırımlar yapıyoruz” dedi.
Şehrin yeni bir merkezi olacak ve belediyecilik hizmetlerine ilişkin tüm detayların düşünüldüğü yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, mevcut belediye binasının şehrin ihtiyaçlarını karşılayamaması ve kullanım ömrünü tamamlaması sebebi ile yeni hizmet binasının zaruri hale geldiğini söyledi. Vatandaşlara yerinde hızlı ve kaliteli hizmetler sunmanın yanı sıra belediye hizmetlerini tek çatı altında toplamak amacıyla yapımı devam eden yeni belediye hizmet binasının tamamlandığında şehrin planlı büyümesinin önünün açılacağını belirten Başkan Dinçer, “Kent estiğine yakışacak iç ve dış mimarisinin yanı sıra yeşil alanları, otoparkı ve konforlu alanlarıyla inşa ettiğimiz yeni hizmet binamız şehrimize çok yakışacak. Aksaray'ımızın geleceğine emanet edilecek özel eserler arasında yerini almaya hazırlanan yeni belediye hizmet binamız Aksaray'a ayrı bir değer katacaktır. Belediyemizin hizmet kalitesini ön plana çıkartacak, personellerimizin de kaliteli ortamlarda vatandaşlarımıza hizmet vereceği modern bir hizmet binasını Aksaray'ımıza kazandırmak için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Hemşerilerimize güzel bir mekânda kaliteli hizmetler sunacağız. Fonksiyonel yapısı, kolay ve rahat ulaşılabilecek hizmet mekanları, güvenliği ve düzenli ortamlarıyla güzel ve konforlu bir binaya kısa süre içinde kavuşacağımıza inanıyorum. Hizmet binamızın tüm süreçlerini yakından takip ediyoruz. Aksaray'ımızın hem bugününe hem de geleceğine yatırım yapmaya aralıksız devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza vaat ettiğimiz tüm projeleri kıymetli belediye çalışanlarımızın üstün gayret ve çabalarıyla hayata geçirdik. Ben buradan tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çok yakında diyerek duyurdu! Büyük beğeni topladı
Yerel Yönetim

Çok yakında diyerek duyurdu! Büyük beğeni topladı

Burdur Belediyesi, yeni hizmet binası için proje çalışmalarına başladı. Depreme dayanıklı ve çevre dostu olacak yeni hizmet binasının, Burdur'un modernleşmesine ve çağdaşlaşmasına önemli katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Bucak'a yeni belediye binası geliyor! Bucak'a yakışacak
Bölgesel

Bucak'a yeni belediye binası geliyor! Bucak'a yakışacak

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada, ilçeye yeni bir belediye binası ve kent meydanı kazandırmak için çalışmalara başlandığını duyurdu.

Bucak'a yeni belediye binası geliyor
Yerel Yönetim

Bucak'a yeni belediye binası geliyor

Bucak Belediyesi, ilçeye yeni bir belediye binası kazandırmak için çalışmalara başladı. İşte detaylar...

Seyir Halindeki Tır döke Saça İlerledi!
3. Sayfa

Seyir Halindeki Tır döke Saça İlerledi!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Adıyaman Bulvarı üzerinde seyir halindeki bir tırdan karayoluna inşaat malzemeleri döküldü.

Ailesine kızdı İnşatta rastgele ateş açtı
3. Sayfa

Ailesine kızdı İnşatta rastgele ateş açtı

Antalya’da ailesiyle tartıştığı öğrenilen bir kişi, elindeki av tüfeğiyle girdiği inşaatta etrafa rastgele ateş etti.

İnşaat Mühendisleri Odası Rize temsilcisi Çağrı Tatar güven tazeledi
İş Dünyası

İnşaat Mühendisleri Odası Rize temsilcisi Çağrı Tatar güven tazeledi

Rize İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Çağrı Tatar güven tazeledi.