Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında merkezin yürüttüğü çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başkan Kahveci, engelli bireylerin toplumsal yaşamda daha aktif rol alabilmesi için yapılan her çalışmanın büyük bir değer taşıdığını vurguladı.
Merkezde görevli akademik kadro ve uzmanlarla bir araya gelen Başkan Kahveci, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeleri dikkatle inceledi. Hizmetlerin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda kurumlar arası iş birliğine hazır olduklarını belirten Kahveci, "Engelsiz bir Kütahya hayaliyle çıktığımız yolda, her kurumla dayanışma içinde olmayı önemsiyoruz" dedi.
Toplumsal farkındalığın artırılması için birlikte çalışmanın önemine değinen Başkan Kahveci, ziyaretin sonunda merkezin tüm çalışanlarına özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti ve "Engellerin sevgiyle aşılabileceğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum" mesajını verdi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)