Gece Gündüz çalışan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör Çevre Belediyelerden aldığı desteklerle şimdide OVA yollarını genişletme ve kumlama yapıyor.
Gecede çalışmalara devam eden Başkan GÜNGÖR ” Yıllardan beri bir bıçak dahi vurulmayan, çiftçilerimizin çamurun, tozun ve bataklığın içinden arazilerine gitmek için kullandıkları Ova yollarımızı genişletip, kumladık ve silindir ile sıkıştırarak daha sağlıklı olmasını sağladık.Yol yapımında hafriyat kamyonlarını gönderen Çeltikçi Belediye Başkanım Recep AYDIN’a, Tefenni Belediye Başkanım Ümit ALAGÖZ’e, dolgu malzemesi ve greyder temininde As Çimento Fabrikasına ve silindir temininde İşsan İnşaat firmasına halkım adına teşekkür eder, saygılar sunarım”dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)