Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, Ankara ziyareti kapsamında Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz'un liderliğinde Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ile beraber İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek beldenin taleplerini ve projelerini paylaştı. Gerçekleşen görüşmede yerel yönetimlerin yürüttüğü çalışmalar ve bölgeye sunulacak devlet destekleri ele alındı.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen yaptığı açıklamada, " İçişleri Bakanımız Sn. Mustafa Çiftçi’yi Milletvekilimiz Mustafa Oğuz ve Gölhisar Beldiye Başkanımız Ibrahim Sertbaş ile ziyaret ettik. Nazik kabulleri ve beldemize desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. " ifadeleirne yer verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)