Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, saha çalışmaları ve mahalle ziyaretleri kapsamında Karşıyaka Mahallesi sakinleriyle buluştu. Beldedeki toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedefleyen Delen, bölge halkıyla kurduğu samimi diyaloğu bu kez iftar sofrasına taşıdı.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen yaptığı açıklamada, " Karşıyaka Mahallemizden Şaban Bülbül ve Adem Bülbül abilerimiz ile kıymetli ailelerinin misafiri olduk, iftar sofralarının bereketini birlikte paylaştık.
Gönül kapılarını ve sofralarını bizlere açan kıymetli abilerimize ve ailesine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar. " ifadelerine yer verdi.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)